Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η εκπληκτική φωτογράφιση της Πατρινής εγκύου αμαζόνας Αλεξάνδρας Σακελλαρίου-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Η εκπληκτική φωτογράφιση της Πατρινής εγ...

Τι δήλωσε στο thebest.gr για το εντυπωσιακό απότελεσμα

Η Πατρινή αμαζόνα και ιδιοκτήτρια της Σχολής Ιππασίας Πατρών Αλεξάνδρα Σακελλαρίου βρίσκεται στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης και ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η Αλεξάνδρα αποφάσισε, ξεπερνώντας τα ταμπού, να κάνει μια πολύ όμορφη φωτογράφιση δίπλα στα αγαπημένα της ζώα, τα άλογα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Το πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα αποφάσισε να το μοιραστεί με τον κόσμο. Το σώμα της εγκύου στον 9ο μήνα έρχεται σε πλήρη αρμονία με το φυσικό τοπίο και τα ζώα.

Η φωτογράφιση όπως θα δείτε είναι καλλιτεχνική και βγάζει όλα τα συναισθήματα μιας μητέρας λίγο πριν την γέννηση του πρώτου της παιδιού. Η Αλεξάνδρα θα γεννήσει με το καλό ένα κοριτσάκι, που θα ονομαστεί Ελισάβετ.

Όπως δηλώνει η ίδια στο thebest.gr:

«Δεν την πολυσκέφτηκα τη φωτογράφιση, γενικά μου αρέσει να απαθανατίζω στιγμές και ήθελα να έχω και φωτογραφίες της εγκυμοσύνης, οι περισσότεροι το σχολίασαν θετικά που το μοιράστηκα στα social media, ήταν όμως και κάποιοι που δε τους άρεσε!»

 

«Απλά μου αρέσει να έχω ωραίες φωτογραφίες κάποιες από αυτές τραβήχτηκαν στη σχολή μου σε μια επαγγελματική φωτογράφιση που συμμετείχαν και μαθητές της σχολής. Άλλες είναι τραβηγμένες από μια φίλη μου που της αρέσει η φωτογραφία και συχνά με χρησιμοποιεί ως "μοντέλο".»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλεξάνδρα Σακελλαρίου: Η Πατρινή αμαζόνα - ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight