Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την εκδήλωση του Συλλόγου Αλισσαίων για την ρευματοειδή αρθρίτιδα

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την εκδήλωση του Συλλόγου...

Στην εκδήλωση μίλησαν οι ειδικοί ιατροί ρευματολόγοι Καρόκης Δημήτρης και Τσούνη Χριστίνα

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016, η ομιλία - εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός σύλλογος Αλισσαίων «Πείρος»  στον Άνω Αλισσό  σε συνεργασία με τη Ελληνική Εταιρεία Αντιρρευματικού Αγώνα.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με την σοβαρότητα και τις διαστάσεις της ρευματοειδούς αρθρίτιδας.

Ακόμα στην εκδήλωση που παρακολούθησε πολύς κόσμος, υπήρξε ενημέρωση πως προσδιορίζεται και πως γίνεται η διάγνωση της νόσου καθώς και τι προληπτικά μετρά πρέπει να παίρνουμε.

Ομιλητές ήσαν: οι ειδικοί ιατροί ρευματολόγοι Καρόκης Δημήτρης και Τσούνη Χριστίνα που ανέλυσαν τα συμπτώματα της νόσου. Ακόμα ο πρόεδρος του ΔΣ του συλλόγου Δημήτριος Μπαρμπούνης και η γραμματέας Αργυρή Κοτσίρη, θέλουν να ευχαριστήσουν δημοσίως το μέλος της αντιρρευματικής εταιρίας και την κυρία Μάχη Σαλαμαλίκη,  για την πολύτιμη βοήθειά της για την διοργάνωση της εκδήλωσης.

Τέλος τα επόμενα ραντεβού του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλισσαίων «Πείρος» είναι για μια πολύ ενδιαφέρουσα  ημερίδα - ομιλία που αφορά στην γυναίκα στις 13 Νοέμβρη σε συνδιοργάνωση με τον Σύλλογο Γυναικών με καρκίνο του μαστού Ν. Αχαΐας «Άλμα Ζωής»,  καθώς και μία μεγάλη γιορτή  πορτοκαλιού που θα διοργανωθεί στις 20 Νοεμβρίου 2016.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being