Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΔΕΙΤΕ το 1ο teaser trailer της ταινίας "Λόγκαν" με τον Χιου Τζάκμαν και πάλι ως Γούλβεριν

ΔΕΙΤΕ το 1ο teaser trailer της ταινίας &...

Η ταινία αναμένεται στις αίθουσες τον Μάρτιο του 2017

Το πρώτο teaser trailer για την –ίσως- τελευταία εμφάνιση του 48χρονου Αυστραλού σούπερ σταρ Χιου Τζακμαν στο ρόλο που τον έχει θαυμάσει και αγαπήσει το κοινό του Γούλβεριν, μόλις κυκλοφόρησε!

Κάποιοι κινηματογραφικοί σούπερ-ήρωες έχουν ερμηνευθεί από πολλούς διαφορετικούς ηθοποιούς. Μερικοί έχουν αρχίσει να «χτίζουν» το προφίλ τους και σιγά σιγά κερδίζουν την αγάπη του κοινού. Ένας έχει άρρηκτα συνδεθεί με τον ρόλο του και, πραγματικά, δε θα μπορούσαμε να φανταστούμε κανέναν άλλο στη θέση του, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της Odeon. Ο Χιου Τζάκμαν ήταν, είναι και θα είναι ο Γούλβεριν των ονείρων μας και η φημολογούμενη ως τελευταία εμφάνιση του, στην τρίτη σόλο περιπέτεια του ήρωα, με τίτλο «Λόγκαν» που θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες την ερχόμενη άνοιξη, μόλις απέκτησε teaser trailer!

2024. Δέκα χρόνια μετά τα γεγονότα του «X-Men: Ημέρες ενός Ξεχασμένου Μέλλοντος», ο Λόγκαν έχει υποσχεθεί να αφήσει πίσω του το βίαιο παρελθόν του, ενώ οι δυνάμεις του, που του επέτρεπαν να θεραπεύεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, έχουν ατονήσει. Αυτό θα αλλάξει όταν μία σατανική οργάνωση, υπό την ηγεσία του Ναθάνιελ Έσεξ, προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τους εναπομείναντες μεταλλαγμένους στον κόσμο, μετατρέποντάς τους σε όπλα. Ο Λόγκαν θα χρειαστεί να απελευθερώσει τον Γούλβεριν για να αποτρέψει τα σχέδιά τους, με τη βοήθεια ενός νεαρού κοριτσιού που είναι κλώνος του.

Με τον Τζέιμς Μάνγκολντ να επιστρέφει στο σκηνοθετικό «τιμόνι» μετά το «Γούλβεριν» του 2013, όλα δείχνουν πως επίκειται ένα εκρηκτικό φινάλε (;) στο κινηματογραφικό franchise του διάσημου ήρωα. Σε αυτό συνηγορεί και το διάσημο καστ, με γνώριμους ηθοποιούς στους σινεφίλ, από το σύμπαν των X-Men, όπως ο Πάτρικ Στιούαρτ ως Καθηγητής Ξαβιέ, αλλά και νέες προσθήκες όπως αυτή του Βρετανού Στίβεν Μέρτσαντ («Ένας Χρόνος είναι Αρκετός») και του Μπόιντ Χόλμπρουκ («Narcos», «Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε»), μεταξύ άλλων.

*Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Μάρτιο του 2017, σε διανομή της Odeon και θα έρθει για προβολή και στην Πάτρα.

*O Χιου Τζάκμαν στη νέα αυτή ταινία της Marvel μοιάζει λίγο αγνώριστος με πυκνό μούσι.

Διαβάστε επίσης:

Με πάνω από 6 ταινίες συμμετέχει η Weirdwave στο 57ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης

Καταφθάνουν στις 3 Νοεμβρίου και στην Πάτρα οι "Ευχούληδες - Trolls" με τα χρωματιστά, "φριζαρισμένα" μαλλιά

Η ΤΑΙΝΙΑ "Η ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ", ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΩΝ ΚΑΝΝΩΝ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture