Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Πάτρα: Μουσικό live στις 2 Νοεμβρίου με τους Γάλλους The Lumberjack Feedback

Πάτρα: Μουσικό live στις 2 Νοεμβρίου με ...

Θα παίξουν ακόμα άλλα τρία γκρουπ

Ένα μουσικό live θα πραγματοποιηθεί στη Φοιτητική Εστία του Πανεπιστημίου Πατρών στις 2 Νοεμβρίου 2016, με ώρα έναρξης στις 21:30 και δωρεάν είσοδο για το κοινό.

Θα παίξουν τέσσερα γκρουπ, οι Γάλλοι The Lumberjack Feedback με μότο τους “Loud & Low", οι The Curf, οι Dull και οι Beyond Salvation.

Βαρύ, έντονο και ελκυστικό instrumental post / doom metal, που καθοδηγείται από δύο drummers με έντονες δυναμικές και ακραίες αντιθέσεις, ένα υπνωτιστικό και μαγευτικό soundtrack προς την αποκάλυψη, είναι μόνο μερικές από τις περιγραφές που μπορεί κανείς να δώσει στον ήχο των Γάλλων TLF – The Lumberjack Feedback.

Βαθύ αργόσυρτο μπάσο και πρωτόγονα διπλά κρουστά, σαν μια θορυβώδη χαμηλοκουρδισμένη βροντή, κυριαρχούμενη από σκοτεινές μελωδίες, δημιουργημένες από το κιθαριστικό δίδυμο, συνθέτουν τους The Lumberjack Feedback και την ιδιαίτερη ατμόσφαιρά τους που θυμίζει μια αχνή ομορφιά που καλύπτει έναν ανεμοστρόβιλο, φτιαγμένο από καταστροφικά αρχέγονα στοιχεία. Οι TLF συστήνονται ανεπιφύλακτα σε λάτρεις σχημάτων όπως οι Αmen Ra, Omega Massif, Neurosis, Year of No Light (με μια πιο ωμή και άμεση ματιά, χωρίς τα synths) και οπαδούς τους blackened metal (ως και ο Fenriz από Darkthrone, συμπεριέλαβε ένα από τα τραγούδια τους στο podcast του).

Ξεκινώντας από τη βόρεια Γαλλία και καθοδηγούμενοι από την ατελείωτη επιθυμία τους να παίξουν μουσική ζωντανά, οι The Lumberjack Feedback έχουν εμφανιστεί σε festival όπως το Ηellfest Open Air 2016, σε μυθικούς χώρους όπως το Underworld του Λονδίνου, ακόμη και σε ασυνήθιστους χώρους, όπως μια υπόγεια εκκλησία στην οποία πραγματοποίησασν ένα ακουστικό show. Έχουν περιοδεύσει και εμφανιστεί στο πλευρό διαφόρων σχημάτων, όπως οι Gojira, Kylesa, Red Fang, Crowbar, IIVII (Josh Graham), Acid King, The Oxbow, Hangman’s Chair, Spectrum (Spaceman 3) κ.α., σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρωπαϊκής ηπείρου.

Δεν έχει σημασία το μέγεθος της σκηνής, οι τοίχοι θρυμματίζονται, ρωγμές ανοίγουν στη γη και οι πύλες της κολάσεως ανοίγουν διάπλατα, όπως αανφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Οι psych doom rocker The Curf με νέο ανανεωμένο line-up, οι νεοσύστατοι sludge metallers Dull, με line-up αποτελούμενο από μέλη και πρώην μέλη των Lucky Funeral, Vulnus, Slavebreed, Progress of Inhumanity και Mahakala και οι Πατρινοί heavy groove metallers Beyond Salvation συμπληρώνουν το πρόγραμμα της μουσικής βραδιάς που θα φιλοξενηθεί στη Φοιτητική Εστία του Πανεπιστημίου Πατρών.

Λεωφορεία θα υπάρχουν μέχρι το τέλος του live.

LINKS:

• The Lumberjack Feedback: www.facebook.com/thelumberjackfeedbackband | www.thelumberjackfeedback.com

• The Curf: www.facebook.com/theCurf

• Dull: www.facebook.com/dull.sludge | www.soundcloud.com/dull-sludge

• Beyond Salvation: www.facebook.com/BeyondSalvationGr

• 3P Lab: www.facebook.com/3plabgr

Μουσική Ομάδα ΦΕΠΠ: www.facebook.com/musicteamestias/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life