Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Καταφθάνουν στις 3 Νοεμβρίου και στην Πάτρα οι "Ευχούληδες - Trolls" με τα χρωματιστά, "φριζαρισμένα" μαλλιά

Καταφθάνουν στις 3 Νοεμβρίου και στην Πά...

Η ταινία θα προβληθεί και μεταγλωττισμένη στα ελληνικά και τρισδιάστατη

Οι δημιουργοί του «Σρεκ» επιστρέφουν για να παρουσιάσουν ένα ανατρεπτικό κωμικό υπερθέαμα με υπέροχη μουσική και πρωταγωνιστές τους περίφημους, πολυαγαπημένους μας «Ευχούληδες»!

Ο λόγος για την ταινία «Trolls» που θα βγει σε διανομή της εταιρείας Odeon, στις ελληνικές αίθουσες (αναμένεται και στην Πάτρα, στα Στερ σίνεμας) την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016 ταυτόχρονα σχεδόν με τις ΗΠΑ (πρεμιέρα στις 4/11). Το χαριτωμένο όπως δείχνει φιλμ θα παιχθεί και μεταγλωττισμένο και τρισδιάστατο.

Καλώς ήλθατε σε έναν πολύχρωμο, φανταστικό κόσμο, κάτοικοι του οποίου είναι οι υπερβολικά αισιόδοξοι Ευχούληδες, που διαρκώς χορεύουν και τραγουδούν, και οι κωμικά απαισιόδοξοι Μπέργκεν, που είναι χαρούμενοι μόνο όταν έχουν «χλαπακιάσει» Ευχούληδες, όπως μας ενημερώνει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Μετά μια εισβολή των Μπέργκεν στο χωριό των Ευχούληδων, η Πόπη, ο πιο χαρούμενος Ευχούλης που γεννήθηκε ποτέ, και ο γκρινιάρης Κλωνάρης ξεκινούν ένα ταξίδι με στόχο την διάσωση των φίλων τους. Η αποστολή τους είναι γεμάτη περιπέτεια και ανατροπές, καθώς οι δύο αταίριαστοι σύντροφοι προσπαθούν να ανεχτούν ο ένας τον άλλον αρκετά ώστε να πετύχουν τον στόχο τους, κι έτσι θα μάθουν πολλά για την αναζήτηση της ευτυχίας, όπως και το τι μπορεί να κάνουν κάποιοι για να την αποκτήσουν.

Σκηνοθεσία: Μάικ Μίτσελ και Ουόλτ Ντορν.

Σενάριο: Τζόναθαν Έιμπελ και Γκλεν Μπέργκερ.

Στην πρωτότυπη στα αγγλικά κόπια του παιδικού φιλμ «Trolls» της Dreamworks, ακούγονται οι ηθοποιοί: Anna Kendrick (η οποία πρωταγωνιστεί και στον «Λογιστή» με τον Μπεν Άφλεκ που παίζεται στις Πατρινές αίθουσες από την περασμένη Πέμπτη), Zooey Deschanel, Russell Brand, Τζέφρι Τάμπορ, Τζον Κλιζ, Κριστίν Μπαράνσκι, ο εξαιρετικά δημοφιλής παρουσιαστής και ηθοποιός James Corden και οι τραγουδιστές Gwen Stefani και Justin Timberlake.

Ηθοποιοί μεταγλώττισης στα ελληνικά:

Πηνελόπη Σκαλκώτου

Φοίβος Ριμένας

Στεφανία Φιλιάδη

Βασίλης Μήλιος

Βίνα Παπαδοπούλου

Παναγιώτης Αποστολόπουλος

Αλεξάνδρα Λέρτα

Βασίλης Μήλιος

Χάρης Μπόσινας

Κώστας Αποστολίδης

Αποστόλης Ψυχράμης

Αντιγόνη Ψυχράμη.

Φωτογραφία: Γιονγκ Ντακ Τζουν

Μοντάζ: Νικ Φλέτσερ

Σχεδιασμός παραγωγής: Κένταλ Κρόνκάιτ

Διάρκεια: 92 λεπτά.

Τα πόστερ της ταινίας ήδη φιγουράρουν στα Στερ σίνεμας στη Βέσο Μάρε.

Η συγκεκριμένη ταινία με τα χαριτωμένα, τρελούτσικα κουκλάκια με τα χρωματιστά «φριζαρισμένα» μαλλιά έκανε την πρεμιέρα της στο φετινό Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Λονδίνου στις 8 Οκτωβρίου 2016. Το φιλμ έχει ήδη ξεκινήσει την πορεία του στα διεθνή ταμεία και οι εισπράξεις, σύμφωνα με την Wikipedia, ήδη ξεπερνούν τα 21 εκατομμύρια δολάρια. Η 31χρονη Anna Kendrick δανείζει τη φωνή της στην Poppy, την πριγκίπισσα των Trolls ενώ ο διεθνής ποπ σταρ Justin Timberlake δανείζει τη φωνή του στον Branch, ένα ψιλοπαρανοικό Troll.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture