Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θρήνος στην Αχαΐα για την μόλις 18χρονη Μαρία Καρυώρη που έφυγε από τη ζωή

Θρήνος στην Αχαΐα για την μόλις 18χρονη ...

Έσβησε, σύμφωνα με πληροφορίες, εξαιτίας ενός αιματώματος στον εγκέφαλο

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης και θλίψης έγινε η κηδεία την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 της μόλις 18χρονης κοπέλας Μαρίας Καρυώρη που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή εξαιτίας ενός αιματώματος στον εγκέφαλο που αποδείχθηκε μοιραίο για τη ζωή της όμορφης και νεαρής κοπέλας.

Η κηδεία της έγινε σε πολύ βαριά ατμόσφαιρα στην περιοχή Απιδεώνας Αχαΐας. Στο χωριό του Απιδεώνα, απ’ όπου κατάγεται η μητέρα της άτυχης κοπέλας αλλά και στο Καγκάδι Αχαΐας απ’ όπου κατάγεται ο πατέρας της, οι κάτοικοι, συγγενείς και φίλοι της οικογένειας δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν το θλιβερό και δυσάρεστο μαντάτο. Τραγικές φιγούρες είναι οι δύο γονείς που έχασαν τόσο πρόωρα το κορίτσι τους που είχε όλο το μέλλον μπροστά του.

Η οικογένεια Καρυώρη διαμένει στην Πάτρα, στην συνοικία των Προσφυγικών, η οποία επίσης βυθίστηκε στο πένθος. Φίλοι και γνωστοί της οικογένειας προσπαθούν να δώσουν κουράγιο και να συμπαρασταθούν όσο μπορούν στους γονείς της κοπέλας που τόσο έξαφνα και άδικα έσβησε.

Η είδηση του θανάτου του μόλις 18χρονου κοριτσιού μαθεύτηκε γρήγορα και στην Πάτρα και ως είδηση ήταν σήμερα 24 Οκτωβρίου στις σελίδες του τοπικού Τύπου, όπως στην εφημερίδα «Η Γνώμη». Να προσθέσουμε τέλος πως η Μαρία Καρυώρη είχε αποφοιτήσει από το 2ο Λύκειο Πατρών και είχε ξεκινήσει τις σπουδές της στην Κρήτη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις