Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την live μουσική εμφάνιση του τραγουδιστή Γιώργου Λεμπέση στο Disco Room της Πάτρας

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την live μουσική εμφάνιση...

Την περασμένη Παρασκευή το βράδυ

Ο γνωστός ποπ τραγουδιστής Γιώργος Λεμπέσης, από τους πιο δημοφιλείς στη δεκαετία του ’90, βρέθηκε στην Πάτρα την περασμένη Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016 το βράδυ και πραγματοποίησε μία μοναδική live μουσική εμφάνιση στο Disco Room, ξεσηκώνοντας το νεανικό κοινό που έδωσε το παρών, ερμηνεύοντας όλες τις μεγάλες του επιτυχίες.

Πλήθος κόσμου ήταν εκεί δημιουργώντας μία υπέροχη ατμόσφαιρα. Τα τραγούδια αλλά και η γεμάτη ενέργεια και κέφι παρουσία του Γιώργου Λεμπέση άφησαν καλές εντυπώσεις με το κοινό να χειροκροτεί θερμά τον καλλιτέχνη που τα τελευταία χρόνια επιχειρεί δυναμικό comeback στα μουσικά πράγματα τόσο δισκογραφικά όσο και με μουσικές live εμφανίσεις. Οι φωτό είναι από το Flashstars.skaipatras.gr.

Ανάμεσα στα τραγούδια που ακούστηκαν ήταν τα: "H Αγάπη Βλάπτει Σοβαρά", "Το Μωρό Μου", "Εξάρτηση", "Marilyn Monroe", κ.α. Φυσικά δεν έλειψαν και οι selfie φωτό τόσο από νεαρά αγόρια και κορίτσια που ήσαν εκεί όσο και από τον ίδιο τον Γιώργο Λεμπέση που ενθουσιάστηκε από την θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν οι Πατρινοί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight