Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επιθεώρηση της ΕΡΓΟΣΕ στα έργα κατασκευής της νέας σιδηροδρομικής γραμμής σε Αχαΐα και Κορινθία-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Επιθεώρηση της ΕΡΓΟΣΕ στα έργα κατασκευή...

Στα κομμάτια Ψαθόπυργου-Ροδοδάφνης και Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Επισκέψεις πραγματοποιεί η Διοίκηση της ΕΡΓΟΣΕ, μαζί με τοπικούς φορείς, στα έργα κατασκευής της νέας σιδηροδρομικής γραμμής σε Αχαΐα και Κορινθία. Σκοπός των επισκέψεων είναι η επίβλεψη της προόδου των εργασιών.

Συγκεκριμένα:

Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου ο Πρόεδρος της ΕΡΓΟΣΕ κ. Χρήστος Δουκάκης και ο Δ/νων Σύμβουλος κ. Θάνος Βούρδας επισκέφθηκαν το έργο της κατασκευής της υποδομής της Νέας Σιδηροδρομικής Γραμμής από τη Ροδοδάφνη μέχρι τον Ψαθόπυργο, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και η διπλή σήραγγα της Παναγοπούλας.

Κατά την επίσκεψη διαπιστώθηκε η σημαντική πρόοδος του έργου, ενώ στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τα στελέχη της ΕΡΓΟΣΕ και τους εκπροσώπους της αναδόχου κοινοπραξίας, συζητήθηκαν όλα τα θέματα του έργου και των παράπλευρων παρεμβάσεων που απαιτούνται προκειμένου η ολοκλήρωση του να μην επιβαρύνει τις περιοχές διέλευσης της γραμμής και πολλές φόρες να δημιουργεί και πιο ασφαλείς συνθήκες.

 

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου ο Δ/νων Σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ κ. Θάνος Βούρδας επισκέφθηκε περιοχές του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, όπου εκτελούνται έργα για την κατασκευή της Νέας Σιδηροδρομικής Γραμμής, συνοδευόμενος από τους Βουλευτές του Νομού κκ Μαρία Θελερίτη, Γιώργο Τσόγκα και Γιώργο Ψυχογιό και τον Δήμαρχο κ. Ηλία Ανδρικόπουλο.

Πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις επιτόπου στο έργο στις περιοχές Συκιά, Πιτσά και Λυκοποριά και συναντήσεις με τους Προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων και φορέων των συγκεκριμένων περιοχών.

Σε όλες τις επαφές υπήρξε ανταλλαγή απόψεων και δόθηκε η αναγκαία ενημέρωση για την εξέλιξη των έργων, ενώ σύντομα το Δημοτικό Συμβούλιο θα υποστείλει συνολική έκθεση για ενέργειες που απαιτούνται για τη διευκόλυνση της περιοχής και οι οποίες υπερβαίνουν στην πλειοψηφία τους θέματα που σχετίζονται με  τα έργα που εκτελεί η ΕΡΓΟΣΕ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις