Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο νεκροτομείο του Ρίου το προσφυγόπουλo που πνίγηκε στη Μυρσίνη-Παρέμβαση στην Ύπατη Αρμοστεία για μέτρα προφύλαξης-Ετοιμόγεννη η μητέρα του

Στο νεκροτομείο του Ρίου το προσφυγόπουλ...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Τι είπε στο thebest.gr o Δήμαρχος Ανδραβίδας - Κυλλήνης

Στο Νοσοκομείο του Ρίου για τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής βρίσκεται η σορός του μικρού αγοριού από τη Συρία που βρήκε τον θάνατο στη Μυρσίνη Ηλείας, στον χώρο που φιλοξενούνται Σύριοι πρόσφυγες. Η πισίνα γέμισε με νερά βροχής και το παιδί έπεσε μέσα.

Όπως αναφέρει στο thebest.gr o Δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ η μητέρα του αγοριού που είναι ετοιμόγεννη είναι ενήμερη για το τραγικό συμβάν. Μάλιστα χθες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς αισθανόταν πόνους ενώ ο πατέρας του μικρού ισχυρίζεται ότι βοηθούσε τη γυναίκα του που δεν αισθανόταν καλά και γι΄αυτό ο μικρός ξέφυγε της προσοχής του.

Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος πριν το τραγικό συμβάν, γύρω στα 3/4 πριν, το παιδί είχε ξαναξεφύγει και όπως αναφέρει στo thebest.gr o Δήμαρχος Ανδραβίδας -Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ η  ετοιμόγεννη μητέρα του γνωρίζει πια για τον θάνατο του παιδιού της ενώ χθες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Πλέον θα γίνει παρέμβαση στην Ύπατη Αρμοστεία ώστε να ληφθούν κάποια μέτρα, όπως η τοποθέτηση περίφραξης γύρω από την πισίνα δεδομένου ότι στον χώρο υπάρχουν 100 παιδιά όπως αναφέρει ο Δήμαρχος, ενώ γίνονται διαδικασίες για την ταφή του παιδιού, πιθανότατα θα γίνει στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις