Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Μεγάλος νικητής ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι των 2,5 ωρών του «Καραϊσκάκης»

Σουπερλίγκ: Μεγάλος νικητής ο Ολυμπιακός...

Οι ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν με 2-1 του ΠΑΟΚ σε ένα χορταστικό κατά τα άλλα παιχνίδι

Σε ένα από τα καλύτερα ντέρμπι των τελευταίων ετών -που διεκόπη, όμως, τρεις φορές, λόγω καπνογόνων- ο Ολυμπιακός έφερε «τούμπα» (2-1) τον ΠΑΟΚ με τον Μιλιβόγεβιτς στο τέλος και ξέφυγε στην κορυφή! Φωνές για τη διαιτησία από τους ηττημένους.

Η στριφογυριστή κεφαλιά του Λούκα Μιλιβόγεβιτς στο 96΄νίκησε τον καταπληκτικό Γλύκο και ο Ολυμπιακός πήρε μια σπουδαία νίκη στο εξαιρετικό ντέρμπι του Καραϊσκάκη.

Οι "ερυθρόλευκοι" νίκησαν 2-1, ανατρέποντας το γκολ που δέχθηκαν νωρίς-νωρίς και παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Η απόστασή του από τον ΠΑΟΚ είναι, πλέον, 7 βαθμοί...

Το ντέρμπι ήταν καλό. Είχε πάθος, είχε ανατροπές, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, όπου ο ρυθμός άνοιξε πάρα πολύ με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω και τις ευκαιρίες να χάνονται εκατέρωθεν.

Η αλήθεια είναι ότι οι πρωταθλητές είχαν περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους. Είχαν την κατοχή, είχαν τη δημιουργία, παρόλα αυτά θα μπορούσαν και να είχαν χάσει, αν ο Τζάλμα Κάμπος δεν έχανε μια τρομερή ευκαιρία μόνος του με τον Καπίνο και την εστία του Ολυμπιακού.

Οι "ερυθρόλευκοι" έπαιξαν καλύτερα στην επανάληψη, όταν ο Φορτούνης ανέβασε στροφές, ο Ελιουνούσι έκανε σπουδαία δουλειά και ο Μιλιβόγεβιτς έμοιαζε να βρίσκεται παντού.

Ο ΠΑΟΚ κυνηγούσε διαρκώς την κόντρα. Η τακτική του ήταν σωστή, αυτή άλλωστε ακολουθεί από την αρχή της χρονιάς. Το πρόβλημα του Δικεφάλου, όμως, είναι φανερό. Το γκολ δεν μπαίνει με τίποτε!

Γκολ: Βαρέλα (6' και 25 αυτογκόλ), 96 Μιλιβόγεβιτς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Βιάνα (46 Ελαμπντελαουί) Μιλιβόγεβιτς, Μαρτίνς, Φορτούνης (96' Καμπιάσο), Σεμπά, Ελιονούσι, Ιντέγε (85' Καρντόσο)

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Μαλεζάς, Βαρέλα, Λέοβατς (81' Κρέσπο) Τσίμιροτ, Κάνιας (46' Χαρίσης), Σακχόβ (74΄Μπίσεσβαρ), Ροντρίγκες, Κάμπος, Αθανασιάδης

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 του ΠΑΟΚ -«Κόλαση» από τα καπνογόνα το «Καραϊσκάκης» - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports