Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Δεύτερη νίκη για Έσπερο ΑΟΠΑ - Αυτή τη φορά επικράτησε με 72-70 του Γλαύκου

Μπάσκετ: Δεύτερη νίκη για Έσπερο ΑΟΠΑ - ...

Συνεχίζει ακάθεκτη η πατρινή ομάδα

Ο Έσπερος ΑΟΠΑ νίκησε 72-70 τον Γλαύκο στην έδρα του στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής και έκανε το «δύο στα δύο». Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος έπειτα από την επικράτησή του επί της Ακράτας.

Στα 7'' πριν το φινάλε 1/2 ο Δημήτρης Λαμπρόπουλος διαμορφώνοντας το τελικό 72-70 καθώς η μπάλα μετά την δεύτερη άστοχη βολή του κατέληξε άουτ για τον Γλαύκο. Ακολούθως ο Λιούρδης για τον Γλαύκο επιχείρησε σουτ τριών πόντων από τα 7 μ., αλλά η άμυνα του Λυμπέρη ήταν αποτελεσματική και έτσι έμεινε το 72-70 για τον Έσπερο ΑΟΠΑ.

«Καταφέραμε μια πολύ σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο και δυνατή έδρα. Είναι σαφές ότι έχουμε υποτιμήσει την Κατηγορία, αλλά ευτυχώς δεν το έχουμε πληρώσει» δήλωσε μετά το τέλος ο προπονητής του Έσπερου ΑΟΠΑ, Σπύρος Γκοργκόλης και συμπλήρωσε: «Ελπίζω τα πιο έμπειρα παιδιά της ομάδας να το αντιληφθούν εγκαίρως, χωρίς πρώτα να χρειαστεί να έχουμε απώλειες».

Διαιτητές: Νάστος και Τσιμπούρης.

Τα 10λεπτα: 21-17, 14-15, 11-20, 24-20.

ΓΛΑΥΚΟΣ (Αλέκος Πολυδρωρόπουλος): Σερέτης 11 (1), Λαμπρόπουλος 31 (4), Αδαμόπουλος, Διονύσης Πολυδωρόπουλος 3, Παπαβασιλόπουλος, Σταυράκης 5 (1), Κάλλης 2, Γιαλελής 2, Λιούρδης 8 (2), Αναγνωστόπουλος 8, Λιβιεράτος.

ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ (Σπύρος Γκοργκόλης): Φραντζής 10, Λαμπρόπουλος 13, Ροκανάς 2, Θανόπουλος 9, Πελεκούδας, Οικονομόπουλος 17, Λυμπέρης 9 (3), Αγγελόπουλος 8, Παπανικολόπουλος 4.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έσπερος ΑΟΠΑ: "Είμαστε ελεύθεροι"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports