Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βόλεϊ: Πρεμιέρα με ήττα για την Παναχαϊκή με 3-0 σετ από τον ισχυρό Ολυμπιακό

Βόλεϊ: Πρεμιέρα με ήττα για την Παναχαϊκ...

Ξεκινά το πρωτάθλημα για τους "κοκκινόμαυρους"

Αναμενόμενη ήττα από τον ισχυρό Ολυμπιακό με 3-0 σετ, γνώρισε η ανδρική ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής στην πρεμιέρα της Βόλεϊ Λιγκ. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο κλειστό της Αγυιάς.

Οι "κοκκινόμαυροι" δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά τους "ερυθρόλευκους" οι οποίοι είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στον αγώνα και με αιχμή στην επίθεση τον Αγκάμεζ είχε προβάδισμα 12-11. Δύο άσσοι του Τσούπκοβιτς άνοιξαν τη διαφορά στο 14-11 και από εκεί και πέρα η ομάδα του Πειραιά άρχισε να χτίζει διαφορά στο σκορ που έφτασε στη μέγιστη τιμής της στο +10 με το τελείωμα του σετ (25-15).

Στο 2ο σετ η Παναχαϊκή με το σερβίς του Ρεκ κατάφερε να πάρει προβάδισμα 4-1. Μετά από πολλές μάχες στο φιλέ αλλά και λάθη και από τις δύο ομάδες η Παναχαϊκή διατήρησε το προβάδισμα 19-17 μετά και το χαμένο σερβίς του Φιλίποφ.

Με πρώτο χρόνο του Άθος Κόστα, μπλοκ του Αγκάμεζ στον Ρουμελιώτη και άουτ του Ρουμελιώτη ο Ολυμπιακός έκανε σερί 3-0 και προσπέρασε 20-19 και 22-21. Ο Αγκάμεζ έδωσε τη χαριστική βολή με άσσο για το 23-21, ακολούθησε επίθεση του Βλαχοστάθη στο φιλέ και νέος άσσους του Αγκάμεζ που τελείωσε το σετ 25-21 για το 2-0.

Μάχη μέχρι το 14-14 έγινε και στο 3ο σετ με την Παναχαϊκή να παλεύει με νύχια και με δόντια για να πάρει το σετ που θα την έβαζε στον αγώνα. Τα σερβίς του Τσούπκοβιτς και το μπλοκ από τον Αγκάμεζ έκαναν το 16-14, ενώ λίγο αργότερα ήταν η σειρά του Κοκκινάκη να πάρει επίθεση και άσσο κάνοντας το σκορ 22-17.

Με τον Βλαχοστάθη να κερδίζει δύο μπλοκ σε επιθέσεις των Τσούπκοβιτς, Κοκκινάκη η Παναχαϊκή μείωσε σε 24-22 αλλά τελικά ο Βλαχοστάθης χρεώθηκε με φιλέ και ο αγώνας τελείωσε 3-0.

Τα σετ: 15-25, 21-25, 22-25

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βόλεϊ: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Αγυιά - Η Παναχαϊκή υποδέχεται (18:00) τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports