Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα:Θρήνος για την κοπέλα του 32χρονου Σωτήρη, του πιλότου του μοιραίου τσέσνα-«Eίναι ράκος-Έχασε τον πρίγκιπά της»

Αχαΐα:Θρήνος για την κοπέλα του 32χρονου...

Ο θείος της σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή του- Τι λέει για το μοιραίο Τσέσνα

Μουδιασμένη είναι ακόμα όλη η Ελλάδα από τον τραγικό θάνατο του 32χρονου πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας Σωτήρη Αντωνόπουλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν το Τσέσνα στο οποίο επέβαινε μαζί με τον 53χρονο εκπαιδευόμενό του, έπεσε κοντά στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων.O 32χρονος καταγόταν από το Μάνεσι Καλαβρύτων.

Ο 32χρονος πιλότος, ήταν από τους πλέον έμπειρους, με περισσότερες από 3.000 ώρες πτήσεις σε αεροπλάνο και 1.500 σε ελικόπτερο. Παράλληλα, ήταν εκπαιδευτής αεροπλάνου στην Αερολέσχη Δυτικής Ελλάδος Airclub West Greece με έδρα την Άρτα και παράρτημα τα Μέγαρα και εκπαιδευτής σε ακροβατικά. Και οι δύο αδικοχαμένοι άνδρες επέβαιναν στο αεροσκάφος που εκτελούσε τη διαδρομή Μέγαρα-Καλάβρυτα-Μέγαρα και αγνοείτο από τις 17:15 το απόγευμα της Κυριακής.

Έπεσαν ζωντανοί οι δυο πιλότοι του μοιραίου ... - Thebest.gr

Ανασύρθηκαν οι σοροί- Απανθρακωμένοι βρέθηκαν οι δύο ... - Thebest.gr

Το χρονικό της τραγωδίας με την πτώση του Τσέσνα στα ... - Thebest.gr

Τελικά το πρωί της Δευτέρας, τα συντρίμμια του αεροσκάφους, εντοπίστηκαν από ελικόπτερο Agusta Bell της Πολεμικής Αεροπορίας.  Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο μηχανικός του ελικοπτέρου που κατέβηκε στο σημείο δεκαπέντε λεπτά μετά τον εντοπισμό του τσακισμένου αεροσκάφους ανέφερε ότι οι δύο πιλότοι ήταναπανθρακωμένοι!

191016200921_1171.jpg

Ανείπωτος ήταν ο θρήνος στην κηδεία του άλλοτε χαμογελαστού Σωτήρη

14691242_1800417460233393_7349670074907003836_o.jpg

Ο Σωτήρης Αντωνόπουλος στα αριστερά με τον θείο της κοπέλας του πιλότου, κύριο Επαμεινώνδα Γαρδέλη

Το star.gr επικοινώνησε με τον θείο της κοπέλας του 32χρονου, τον κύριο Επαμεινώνδα Γαρδέλη, πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου ο οποίος «έσπασε» τη σιωπή του για πρώτη φορά

10417493_1428162404125569_1250066568224230970_n.jpg

Ο Επαμεινώνδας Γαρδέλης

Ο κύριος Γαρδέλης με σπασμένη φωνή μας μίλησε για τηνάσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η 31χρονη ανιψιά του Αλεξάνδρα αλλά και για την σχέση απόλυτης αγάπης που είχε με τον πιλότο.

«Ο Σωτήρης ήταν ένα εκπληκτικό παιδί, ένας πρίγκιπας των αιθέρων. Από τους λίγους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου και σας διαβεβαιώ πως έχω γνωρίσει πολλούς. Ήταν ένα άψογο παιδί, χαμογελαστό, ηθικό, ενάρετο και πολύ σπάνιο», λέει ο κύριος Γαρδέλης αποκλειστικά στο star.gr και προσθέτει «Η ανιψιά μου είναι χαμένη. Ήταν ο πρίγκιπάς της. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις αυτό το παιδί μόνο δάκρυα.  Η ανιψιά μου έχει δύο διπλώματα, έχει τελειώσει τα ΤΕΦΑΑ, έκανε μεταπτυχιακό,  έγινε πολιτικός μηχανικός, δούλευε. Θεωρούσα ότι με το παιδί αυτό περνούσε τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της. Μαζί ήταν 5-6 μήνες αλλά ήταν ο ένας για τον άλλον. Το έβλεπε κανείς στα μάτια τους, στη συμπεριφορά τους, παντού. Ήξερα πόσο ευτυχισμένοι ήταν μαζί. Τους είχα ζήσει γιατί  έμενε με την μαμά της, την αδερφή μου, πολύ κοντά στο δικό μου σπίτι, στο Μαρούσι».

171016184414_4178.jpg

 

 



«Την Κυριακή, ήμουν και εγώ στα Μέγαρα και πέταξα με τον Σωτήρη, ένα φίλο μου και το παιδί του από τις 12 έως τις 12:45 το μεσημέρι. Κάναμε μια βόλτα.  Η ανιψιά μου και η γυναίκα του φίλου μου περίμεναν στην Αερολέσχη Δυτικής Ελλάδος Airclub West Greece στα Μέγαρα. Μία και τέταρτο φύγαμε από εκεί» τονίζει στοstar.gr.

Στη συνέχεια ο θείος της κοπέλας του 32χρονου Σωτήρη, αποκαλύπτει τι έγινε λίγες ώρες πριν μάθουν για τον τραγικό χαμό του «πρίγκιπά» τους.

Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ με τον αδικοχαμένο πιλότο Σωτήρη ... - Thebest.gr

Σήμερα η κηδεία του 32χρονου Σμήναρχου από το Μάνεσι ... - Thebest.gr

To μήνυμα του Κώστα Μακεδόνα για τον αδικοχαμένο ... - Thebest.gr

 

dfdf.jpg

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις