Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Νέο κατάστημα για τα super market Ανδρικόπουλος

Πάτρα: Νέο κατάστημα για τα super market...

Το δέκατο της αλυσίδας άνοιξε στην Αγυιά

Ένα ακόμα κατάστημα, το δέκατο κατά σειρά, άνοιξαν πρόσφατα στην Πάτρα τα super market της τοπικής αλυσίδας «Ανδρικόπουλος». Η νέα αίθουσα εγκαινιάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην Αγυιά και εξυπηρετεί ήδη μία πολύ μεγάλη περιοχή της πόλης. Μιλήσαμε με τους ανθρώπους της επιχείρησης, με αφορμή το νέο αυτό άνοιγμα και μας έδωσαν όλες τις χρηστικές πληροφορίες που αφορούν αυτή τη νέα επιχειρηματική κίνηση:

«Με μεγάλη μας χαρά και μέσα σε εορταστικό κλίμα ανοίξαμε το 10ο κατάστημα της αλυσίδας. Το νέο supermarket, το οποίο βρίσκεται στην διασταύρωση των οδών Αγ. Κωνσταντίνου και Αξιού στην περιοχή της Αγυιάς, διαθέτει 500τ.μ. χώρο πώλησης και 4 ταμεία ενώ θα απασχολεί 35 άτομα προσωπικό. Θα διαθέτει τμήμα μαναβικής, κρεοπωλείου, τυροκομικών και αλλαντικών ενώ θα προσφέρει στους καταναλωτές  την ευρεία γκάμα ειδών παντοπωλείου για την οποία φημιζόμαστε.
Τα supermarket μας δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας πάνω από 40 χρόνια και έχουν συνδεθεί άρρηκτα στο μυαλό των καταναλωτών με την ποιότητα και την οικονομία. Απασχολούμε πάνω από 450 άτομα ενώ αναπτυσσόμαστε και επενδύουμε συνεχώς, δίνοντας μια ισχυρή ώθηση στην τοπική οικονομία, εν μέσω των δύσκολων οικονομικών συγκυριών που διανύει τα τελευταία χρόνια η χώρα.
Οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τις αποκλειστικές προσφορές που θα βρουν σε πλήθος ειδών εντός του καταστήματος».
Περισσότερα σχετικά με την αλυσίδα super market Ανδρικόπουλος στο ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Super Market

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά