Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βόλεϊ: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Αγυιά - Η Παναχαϊκή υποδέχεται (18:00) τον Ολυμπιακό

Βόλεϊ: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Αγυιά...

Στην πρεμιέρα της Βόλεϊ Λιγκ

Στο γυμναστήριο της Παναχαϊκής στην Πάτρα έχουν ορίσει το ραντεβού τους η Παναχαϊκή και ο Ολυμπιακός σε ένα από τα σημαντικότερα ματς για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα». H αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 6 το απόγευμα.

Μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο γυμναστήριο «Κουκούλι» που θα είναι η νέα έδρα της Παναχαϊκής οι παίκτες του Μανώλη Συνοδινού θα αναμετρηθούν με ένα από τα φαβορί για τον τίτλο του πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους, αλλά η έδρα και ο ενθουσιασμός της Παναχαϊκής αφήνει υποσχέσεις για αμφίρροπη αναμέτρηση.

Η Παναχαϊκή έχει ενισχυθεί στο εφετινό πρωτάθλημα με τρεις ξένους, ενώ έχει και τέσσερις παίκτες (Κοτσιλιάνος, Ν. Ρουμελιώτης, Λιβαθηνός, Μ. Ρουμελιώτης) που στο παρελθόν φόρεσαν τη φανέλα του Ολυμπιακού. Πρώτος στόχος είναι η παραμονή και στη συνέχεια η είσοδος στην 8αδα όπως έγινε και πέρυσι.

Πρόβλημα με Λιβαθηνό

Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής είναι ο νέος τραυματισμός του Γιάννη Λιβαθηνού, ο οποίος έχει πρησμένο γόνατο και θα κάνει ένεση για να αγωνιστεί, διαφορετικά θα ξεκινήσει ο Μανώλης Δημητριάδης ο οποίος για περίπου δύο μήνες έκανε προετοιμασία με τον Ολυμπιακό.

Κοτσιλιάνος: «Συγκρότηση και ηρεμία»

Ο Γιώργος Κοτσιλιάνος που θα κάνει ντεμπούτο με την Παναχαϊκή δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός είναι διαφορετική ομάδα, με διαφορετικούς στόχους. Εχει μεγάλη ιστορία, βαριά φανέλα και σπουδαίους αθλητές. Όπως έχει δείξει η ιστορία πρέπει να σεβαστούμε τον Ολυμπιακο και όχι να τον φοβηθούμε. Θα μπούμε για το καλύτερο. Χρειαζόμαστε καλή συγκρότηση, ηρεμία και να εντοπίσουμε τις αδυναμίες των αντιπάλων μας. Θέλουμε να πιέσουμε όσο μπορούμε από το σερβίς. Αν έχουμε καλή "κόντρα μπάλα" έχουμε πιθανότητες να χτυπήσουμε το παιχνίδι».

Φιλίποφ: «Έτοιμοι για νίκη»

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα κι αν είναι δυνατόν με τις λιγότερες απώλειες. Oι «ερυθρόλευκοι» κατεβαίνουν με όλα τους τα αστέρια και φυσικά τον Λίμπερμαν Αγκάμεζ που επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από έξι χρόνια.

Ο Ντίμα Φιλίποφ είπε για την πρεμιέρα με την Παναχαϊκή: «Είναι η έναρξη του πρωταθλήματος, του ενός από τους στόχους μας. Είναι να σημαντικό να ξεκινήσεις το πρωτάθλημα με νίκη και με καλή ψυχολογία. Πιστεύω είμαστε έτοιμοι και πρέπει να πάρουμε την νίκη στην Πάτρα».

Προβάδισμα ο Ολυμπιακός 3-1

Σε τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός προηγείται στις νίκες με 3-1. Η Παναχαϊκή είχε νικήσει τον Ολυμπιακό 3-2 σετ στην πρώτη τους αναμέτρηση στις 24 Νοεμβρίου 2013.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παναχαϊκή: Νέες διακρίσεις για τους Boxerinos

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports