Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φόρμουλα 1: Πήρε την πολ ποζίσιον στο Όστιν και ελπίζει ο Λιούις Χάμιλτον

Φόρμουλα 1: Πήρε την πολ ποζίσιον στο Όσ...

Ακολούθησε ο ομόσταυλός του Νίκο Ρόσμπεργκ και ο Ντανιέλ Ρικιάρντο

Το Όστιν του ανήκει! Ο Λιούις Χάμιλτον ήταν αυτός που... είπε την τελευταία λέξη στις κατατακτήριες δοκιμές των ΗΠΑ και κατέκτησε την pole position, η οποία για δευτερόλεπτα πέρασε στα χέρια του Νίκο Ρόσμπεργκ, ο οποίος έμεινε δεύτερος. Τρίτος ο Ντάνιελ Ρικιάρντο.

Κάνοντας ρεκόρ γύρου στην ιστορία της πίστας, ο Λιούις Χάμιλτον εξασφάλισε την pole position για το αμερικανικό Grand Prix.

Ο Άγγλος πιλότος ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και άφησε δεύτερο τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και ομόσταβλό του στη Mercedes, Νίκο Ρόσμπεργκ.

Οι δύο Red Bull των Ντάνιελ Ρικιάρντο και Μαξ Φερστάπεν ακολούθησαν, πιο πίσω ήταν οι Ferrari των Κίμι Ραϊκόνεν και Μαξ Φερστάπεν, έβδομος ήταν ο Νίκο Χούλκενμπεργκ με Force India, στις θέσεις 7-8 ήταν οι Williams των Βαλτέρι Μπότας και Φελίπε Μάσα, ενώ ο Κάρλος Σάινθ με Toro Rosso συμπλήρωσε τη δεκάδα.

Από την Q2 δεν «επιβίωσαν» Πέρες (Force India), Αλόνσο (McLaren), Κβίατ (Toro Rosso), Γκουτιέρες (Haas), Πάλμερ (Renault) και Έρικσον (Sauber), ενώ στην Q1 είχαν… αποχαιρετήσει οι Γκροζάν (Haas), Μάγκνουσεν (Renault), Μπάτον (McLaren), Νασρ (Sauber), Βερλάιν και Οκόν (Manor).

Ο αγώνας της Κυριακής θα αρχίσει στις 22:00 (ώρα Ελλάδος).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φόρμουλα 1: Αγκαλιά με τον τίτλο ο Ρόσμπεργκ-Εύκολη νίκη στην Σουζούκα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports