Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι Σοροπτιμίστριες της Πάτρας γιόρτασαν την έναρξη μιας νέας περιόδου δράσης

Οι Σοροπτιμίστριες της Πάτρας γιόρτασαν ...

Το απόγευμα της Κυριακής 16 Οκτωβρίου

Συνάντηση με αφορμή τη νέα περίοδο δράσης είχαν τα μέλη του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Πάτρας «Δανιηλίς». Σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

«Τα μέλη του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Πάτρας «Δανιηλίς» συναντήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 16 Οκτωβρίου, όχι για να συνεδριάσουν και να σχεδιάσουν νέες δράσεις, αλλά για να  γνωριστούν καλύτερα με φίλες που μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες, τα ίδια ενδιαφέροντα και είναι πρόθυμες να συνεισφέρουν στο έργο του Ομίλου.

Με αφορμή την αρχή του φθινοπώρου, που σηματοδοτεί μια νέα δημιουργική περίοδο, κάλεσαν τις φίλες τους στο ζεστό και φιλόξενο χώρο της καφετέριας «Το Παναχαϊκόν», για να απολαύσουν  καφέ και χειροποίητα εδέσματα.

Την όμορφη παρέα  τίμησαν με την παρουσία τους και εκπρόσωποι όλων των γυναικείων συλλόγων της πόλης μας, οι οποίες ευχήθηκαν «καλή και δημιουργική χρονιά» και υποσχέθηκαν ότι θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για το κοινό καλό καθώς όλες μαζί είμαστε πάντα δυνατότερες.

Τα μέλη του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Πάτρας ευχαριστούν τις φίλες που βρέθηκαν κοντά τους καθώς και  το «Παναχαϊκόν» για την άψογη  φιλοξενία και περιποίηση.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις