Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΔΕΙΤΕ το ΤΡΕΙΛΕΡ του νέου φιλμ της Marvel «Φύλακες του Γαλαξία Vol.2»

ΔΕΙΤΕ το ΤΡΕΙΛΕΡ του νέου φιλμ της Marve...

Υπομονή όμως έως τον Μάιο του 2017 που θα βγει η ταινία στις αίθουσες

H blockbuster ταινία «Φύλακες του Γαλαξία – Guardians of the Galaxy» που διακρίθηκε για το κέφι και χιούμορ της, η οποία μάλιστα έκανε και σταρ τον γοητευτικό Κρις Πρατ που αμέσως μετά έπαιξε στο «Jurassic World» του Στίβεν Σπίλμπεργκ και αυτό τον Δεκέμβριο θα τον δούμε στο «Passengers» με την Τζένιφερ Λόρενς, σημείωσε το 2014 μεγάλη επιτυχία και η συνέχεια της είναι έτοιμη. Μάλιστα δημοσιοποιήθηκε το πρώτο teaser τρέιλερ για τη νέα ταινία που θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 5 Μαίου 2017.

Η διαστημική περιπέτεια των «Guardians of the Galaxy» με το καταπληκτικό σάουντρακ, όπως αναφέρει το cinemag.gr, διασκέδασε, ταξίδεψε και ενθουσίασε εκατομμύρια θεατές και αναδείχθηκε στην πλέον εμπορική ταινία της χρονιάς. Η ταινία αυτή – έκπληξη της Marvel άγγιξε σε διεθνείς εισπράξεις τα σχεδόν 773 εκατομμύρια δολάρια με τη συνέχεια της να έχει ακόμη μεγαλύτερες πλέον εμπορικές φιλοδοξίες και πιθανότητες.

Κεντρικοί ήρωες του φιλμ είναι μία ομάδα ετερόκλητων πλασμάτων, οι οποίοι έσμιξαν και άφησαν τις διαφορές τους στην άκρη για να προστατεύσουν έναν πολυφυλετικό πλανήτη.

Στο νέο φιλμ επιστρέφει τόσο ο Κρις Πρατ στο ρόλο του Star-Lord όσο και η Ζόι Σαλντάνα (Γκαμόρα), ο μυώδης παλαιστής Ντέιβ Μπαουτίστα (Ντραξ), ο Μπράντλεϊ Κούπερ (δανείζει τη φωνή του στον Ρόκετ) και ο Βιν Ντίζελ (δανείζει τη φωνή του στον αξιολάτρευτο  Γκρουτ), οι οποίοι καλούνται και πάλι να σώσουν τον Γαλαξία.

Αυτή την φορά σύμφωνα με το cinemag.gr, θα έχουν συντροφιά και δύο από τους πλέον εμβληματικούς «φύλακες» των ταινιών δράσης της δεκαετίας του '80, τον 65χρονο Κερτ Ράσελ που πρόσφατα τον είδαμε στο «Deeopwater Horizon» και τον 70χρονο Σιλβέστερ Σταλόνε. Ο Ράσελ θα υποδυθεί τον Ίγκο ενώ ο Σταλόνε έναν ρόλο-έκπληξη. Σύμφωνα με το On Location Vacations το κοστούμι του Σταλόνε θα θυμίζει πολύ τον Δικαστή Ντρεντ, τον διάσημο χαρακτήρα κόμικ που ενσάρκωσε στην κινηματογραφική μεταφορά του 1995!

«Οι Φύλακες του Γαλαξία 2» φέρουν την υπογραφή στη σκηνοθεσία και στο σενάριο, του Τζέιμς Γκαν, όπως και στην 1η ταινία, του 2014.

Η ταινία αναμένεται να έρθει για προβολή και εδώ στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture