Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Άγγελος Τσάμης: «Θα νιώσω περίεργα, αλλά…»

Άγγελος Τσάμης: «Θα νιώσω περίεργα, αλλά…»

Ο γκαρντ του Προμηθέα Πατρών για την αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου

Ο Άγγελος Τσάμης μοιράστηκε με τους αναγνώστες του μπλογκ του, που φιλοξενείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, τις σκέψεις του για τον αγώνα του Προμηθέα Πατρών με τον Κολοσσό Ρόδου, τονίζοντας ότι σίγουρα θα νιώσει περίεργα επιστρέφοντας στο «Βενετόκλειο».

Μόνο το «διπλό» έχουν στο μυαλό τους οι παίκτες του Προμηθέα Πατρών στον εκτός έδρας αγώνα τους με τον Κολοσσό Ρόδου, όπως ξεκαθάρισε ο Άγγελος Τσάμης.

Οι Αχαιοί καλούνται το Σάββατο (22/10, 17.00) να περάσουν από το Βενετόκλειο, αντιμετωπίζοντας τους «θαλασσί», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο 35άχρονος γκαρντ που αγωνίστηκε στους νησιώτες τις σεζόν 2008-2012 και 2013-2015, ανανεώνοντας το blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, παραδέχθηκε πως σίγουρα θα αισθανθεί περίεργα με την είσοδό του στο παρκέ του κλειστού της Ρόδου, ωστόσο είναι επαγγελματίας και θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του -όπως και οι συμπαίκτες του- για να πανηγυρίσει ο Προμηθέας Πατρών την κατάκτηση του ροζ φύλλου.

Αναλυτικά όλα όσα έγραψε στο blog του:

«Καλησπέρα σε όλους! Όλοι στον Προμηθέα είμαστε πολύ χαρούμενοι που πετύχαμε, έστω και με αγχωτικό τρόπο μια πολύ σημαντική νίκη στο παιχνίδι με τη Δόξα Λευκάδας, που ήταν ένας πολύ δυνατός αντίπαλος.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη νίκη έχει διπλή αξία για εμάς, καθώς ήταν η πρώτη στην ιστορία του Προμηθέα σε επίπεδο Α1 Εθνικής.

Αυτή την εβδομάδα θεωρώ ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, προκειμένου να πάμε στη Ρόδο για το πολύ δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον Κολοσσό.

Ο αγώνας έχει κάποιες ιδιαιτερότητες για εμένα προσωπικά, καθώς η Ρόδος αποτελεί το δεύτερο σπίτι μου και την αγαπώ πολύ.

Με την ομάδα του Κολοσσού έχω ζήσει τα καλύτερα μπασκετικά μου χρόνια και ποτέ δεν περίμενα ότι θα βρεθώ αντίπαλος μαζί της στην Α1, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός και συγκεκριμένα το μπάσκετ.

Θα νιώσω σίγουρα περίεργα μπαίνοντας στο «Βενετόκλειο», όμως υπάρχει πάντα ένα «αλλά»… Αυτό το «αλλά» είναι ότι είμαστε επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές.

Και ως επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές οφείλουμε να κάνουμε τα πάντα προκειμένου να φθάσει στη νίκη ο Προμηθέας.

Θα πρέπει να δείξουμε την απαραίτητη συγκέντρωση, αλλά και σοβαρότητα, τόσο εγώ ο ίδιος όσο και η ομάδα μου συνολικά, προκειμένου να φανούμε ανταγωνιστικοί και να φθάσουμε στο στόχο μας.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο Κολοσσός θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, καθώς δεν έχει ξεκινήσει καλά το φετινό πρωτάθλημα.

Εμείς ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και πιστεύω πως είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι. Θα προσπαθήσουμε να τηρήσουμε το πλάνο μας σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ανυπομονώ να ξαναδώ παλιούς-καλούς φίλους στη Ρόδο, απλά για 40’ θα είμαστε αντίπαλοι και ο καθένας θα κάνει ό,τι καλύτερο για να νικήσει η ομάδα του. Τέλος, θεωρώ ότι το παιχνίδι του Σαββάτου (22/10) θα κριθεί στην άμυνα και στον έλεγχο των ριμπάουντ.

Όποια ομάδα ελέγξει αυτούς τους δυο τομείς θα είναι αυτή που θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για την κατάκτηση της νίκης».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Οι παίκτες του Προμηθέα φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports