Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΣΤΙΣ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ ONLY LOVE CHRISTMAS GALA ΤΩΝ MARABOO ΥΠΕΡ ΤΗΣ «ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ»

ΣΤΙΣ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ ONLY LOVE CHRISTMAS...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Με πασαρέλα πατρινών, μπλουζάκια αγάπης, Πολυφωνική και τους «48 Ωρες»

Πιο λαμπερό, πληθωρικό και πολυπρόσωπο αναμένεται για τρίτη χρονιά το καθιερωμένο πλέον φιλανθρωπικό χριστουγεννιάτικο gala του πατρινού fashion brand Maraboo των Αλεξίας Παππά και Εφης Σιαίνη. Με σύνθημα «Το μόνο αληθινό δώρο είναι η αγάπη» έχει προγραμματιστεί για τις 4 Δεκεμβρίου, σε νέο χώρο, το μεγάλης χωρητικότητας W/Events του Ρίου. Πολλοί οι συντελεστές επί σκηνής με τα συλλεκτικά μπλουζάκια «Οnly Love» στο επίκεντρο της προσοχής ώστε να ενισχυθεί φέτος η «Κιβωτός της Αγάπης». Ξέρουμε όμως διάφορες λεπτομέρειες:

 

Προμηνύεται μεγάλο συναπάντημα πάνω και κάτω από τη σκηνή. Θα εμφανιστούν με επίκαιρο ρεπερτόριο η Παιδική Χορωδία και η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πολυφωνικής, δυο συγκροτήματα που φθάνουν τα 90 άτομα, ενώ θα παρελάσουν 25 ζευγάρια-ενήλικες πατρινοί με παιδιά- που θα αναδείξουν τα λευκά τι-σερτ με το καινούριο χρυσό λογότυπο «Only Love». Τα μπλουζάκια αυτά από οργανικό βαμβάκι θα διατεθούν στην τιμή των 20 ευρώ για την οικονομική στήριξη της «Κιβωτού της Αγάπης».

Την εκδήλωση οργανώνουν οι συμπολίτισσες συνδημιουργοί του Maraboo Αλεξία Παππά και Εφη Σιαίνη που θα επωμιστούν επίσης παρουσίαση και συντονισμό τη μεγάλη βραδιά. Ο χώρος του W/Events θα διαμορφωθεί ειδικά για το gala και επιλέχθηκε λόγω των υψηλών παροχών των υπευθύνων του –Παναγιώτη Ροδόπουλου, Νίκου Σταυρόπουλου, Χάρη Παναγόπουλου  -αλλά και για την μεγάλη του άνεση, εφόσον πέρυσι το event προκάλεσε το αδιαχώρητο με προσέλευση πάνω από 800 άτομα. Πολύ ικανοποιημένες από την απήχηση της όλης προσπάθειας τα δυο προηγούμενα χρόνια, αφού η συμμετοχή και η προβολή του γεγονότος από τα media ξεπέρασε τις προσδοκίες τους, Αλεξία Παππά και Εφη Σιαίνη εργάζονται τις τελευταίες μέρες εντατικά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα της φετινής χρονιάς. Καλούν τον πατρινό κόσμο να σχηματίσει μια «αλυσίδα στήριξης» για τους λιγότερο τυχερούς συνανθρώπους μας και ειδικά για τα μικρά παιδιά. Μόνο έτσι θα νιώσουμε Χριστούγεννα στις καρδιές μας…

Στο φινάλε του κεντρικού προγράμματος του gala, ο κόσμος θα διασκεδάσει με γνωστούς djs αλλά και το ονομαστό γκρουπ «48 Ωρες» που γνωρίσαμε από την τηλεόραση και θα καταφθάσει με τη συμβολή του Χάρη Παναγόπουλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View