Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Το Λιμεναρχείο καλεί – ξανά- τον Πελετίδη να απολογηθεί για τις κούνιες και τα όργανα γυμναστικής στο νότιο πάρκο

Πάτρα: Το Λιμεναρχείο καλεί – ξανά- τον ...
Βγενόπουλος Φάνης

Έκπληξη στη Δημοτική Αρχή

Εξηγήσεις καλείται να δώσει, εκ νέου, ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης για τα έργα διαμόρφωσης του Νότιου Πάρκου στη λιμενική ζώνη. Ο δήμαρχος, όπως πληροφορείται το thebest.gr έλαβε κλήση σε απολογία από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών, στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας που διεξάγει η Υπηρεσία για τα έργα που έγιναν στο Πάρκο και καλείται να παρουσιαστεί την 1η Νοεμβρίου «προς παροχή εξηγήσεων».

Συγκεκριμένα εγκαλείται για την τοποθέτηση των οργάνων γυμναστικής, της παιδικής χαράς και της πίστας ποδηλασίας στο χώρο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κώστας Πελετίδης καλείται από το Λιμεναρχείο σε απολογία για το θέμα, καθώς έχει κληθεί κατά καιρούς, τόσο από τη Δικαιοσύνη, όσο και από το Λιμεναρχείο να δώσει εξηγήσεις για τα έργα που έγιναν από τον Δήμο στη λιμενική ζώνη. Και αυτό, διότι ο χώρος αυτός, αν και έχει παραχωρηθεί προσωρινά από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας στο Δήμο, δεν αναγνωρίζεται ως ιδιοκτησία του Δήμου, αλλά του ΤΑΙΠΕΔ και κατά συνέπεια δεν μπορούν να γίνουν εργασίες, από τα δημοτικά συνεργεία.

Η νέα κλήση σε απολογία του δημάρχου έχει προκαλέσει εντύπωση στη δημοτική Αρχή, παράγοντες της οποίας έλεγαν στο thebest.gr, πως δεν περίμεναν να υπάρξει συνέχεια στο θέμα, μετά τις ρητές δεσμεύσεις του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας και πολιτικού προϊσταμένου του Λιμεναρχείου Θ. Δρίτσα, σύμφωνα με τις οποίες ο δήμαρχος δεν επρόκειτο να ξαναενοχληθεί για τις εργασίες διαμόρφωσης στο νότιο πάρκο.

Μάλιστα, σημείωναν πως τα παιχνίδια της παιδικής χαράς, για την εγκατάσταση των οποίων καλείται να απολογηθεί ο δήμαρχος είναι προσφορά του Οργανισμού Λιμένος, που και αυτός λογοδοτεί στην κεντρική εξουσία.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Σφύζει από ζωή το νότιο πάρκο - Σύγχρονη παιδική χαρά, γιόγκα στο γκαζόν και βόλτα με φόντο το ηλιοβασίλεμα στη θάλασσα - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Μαρκάτο VS Νότιου Πάρκου - Ποιες περιοχές "ψηφίζουν" ως καλύτερους χώρους πρασίνου οι πολίτες; ΔΕΙΤΕ Λίστα

Πάτρα: Πάρκο στο Ριγανόκαμπο για να τον... "γλιτώσουν" από το Υπερταμείο; Οι σκέψεις της δημοτικής αρχής για τη δημιουργία κέντρου αθλητικών δραστηριοτήτων

Πάτρα: Κάτι... γίνεται στο νότιο πάρκο! Νέα παιδική χαρά και παιδότοπος στο σημείο- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις