Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Το "Pink the city 2016" θα φέρει χαρά, χρώμα και... κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Πάτρα: Το "Pink the city 2016"...

Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Το «Pink the city 2016» έφτασε και  μαζί του θα έρθουν, εκτόε από χατρά και χωρώ, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.  Στο πλαίσιο διεξαγωγής εκδήλωσης  του Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο του μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23/10/2016 με αφετηρία την πλατεία Υψηλών Αλωνίων και τερματισμό το Μόλο Αγ. Νικολάου θα υπάρξει:

1. ΜΕΡΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ των οχημάτων Οκτωβρίου από ώρες 12:45-13:00 στις οδούς Αγίου Ανδρέου και ΄Οθωνος Αμαλίας στο ύψος της διασταύρωσής τους με την οδό Αγ. Νικολάου.

2. ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ των οχημάτων από ώρες 12:00-13:00 και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας της οδού Γούναρη από Σισσίνη έως Μαιζώνος.

3. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ των οχημάτων από ώρες 08:00- 13:00, ως παρακάτω: α) Στην οδό Αθ. Διάκου ( κάτω μέρος πλατείας Υψ. Αλωνίων) από Καρατζά και σε μήκος 40 μέτρων και β) στην οδό Καρατζά (επί της πλατείας Υψηλών Αλωνίων) από Σισσίνη έως Αθ. Διάκου. 4. Από το Τ.Τ Τροχαίας Πατρών θα ληφθούν τα ανάλογα μέτρα τροχαίας και θα τοποθετηθεί η προβλεπόμενη σήμανση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις