Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 21 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα 21 Οκτωβρίου

Ζώδια

Κριός

Μια κυκλοθυμία δε λείπει σήμερα, ενώ η διάθεση γίνεται πιο “σπιτική”. Η μέρα ξεκινά ήπια και ξεκούραστα, όμως κατόπιν οι δύσκολες όψεις της Σελήνης εφιστούν την προσοχή σε εμμονές, ανταγωνισμούς, ίντριγκες κι εκνευρισμό. Κυρίως με τους δικούς σας ή με άτομα εξουσίας μπορεί να παρουσιαστούν εντάσεις. Τρεξίματα για το σπίτι και τα επαγγελματικά.

Ταύρος

Επικοινωνιακή μέρα, με διάφορες επαφές, συζητήσεις, ιδέες, αλλά και με αρκετές μετακινήσεις. Εύκολα ξεκινά ή μέρα, όμως κατόπιν θα σχηματίσει δύσκολες όψεις η Σελήνη, οι οποίες αναμένεται να φέρουν ταλαιπωρίες σε επικοινωνία, μετακινήσεις, σπουδές, ταξίδια, νομικά θέματα. Προσέξτε την οδήγηση. Δεν λείπει ο εκνευρισμός, ο φανατισμός και τα θυμωμένα λόγια.

Δίδυμοι

Κυρίως θέματα οικονομικά και αποκτημάτων επηρεάζει σήμερα η Σελήνη. Αν και η μέρα ξεκινά με πιθανά καλά έσοδα και ευνοϊκές εξελίξεις ή διευκολύνσεις στα επαγγελματικά, κατόπιν οι δύσκολες όψεις της Σελήνης αναμένεται να φέρουν άγχος και ανταγωνισμούς στα οικονομικά. Επίσης προσοχή σε απωθημένα, ίντριγκες, και σε εντάσεις ή εμμονές στα ερωτικά.

Καρκίνος

Το ζώδιό σας θα διατρέχει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα δραστήρια, εξωστρεφής και με πιθανά ξεκινήματα, αποφάσεις, πρωτοβουλίες. Η μέρα ξεκινά ήπια και ρομαντικά, όμως κατόπιν η αντίθεση της Σελήνης με τον βαρύ Πλούτωνα και με τον πολεμικό Άρη, ίσως προκαλέσουν “βύθισμα” ψυχολογικό, εμμονές, εντάσεις, θυμό κι εκνευρισμό. Προσοχή σε ατυχήματα.

Λέων

Αυξημένη ανάγκη για απομόνωση και ησυχία σήμερα, και το πρωί ίσως καταφέρετε να ησυχάσετε. Αμφίβολο όμως αν αυτό θα ισχύσει για την υπόλοιπη μέρα, γιατί η Σελήνη θα σχηματίσει έντονες όψεις, οι οποίες είναι πιθανό να φέρουν κάποιες ταλαιπωρίες κι εντάσεις, κυρίως στη δουλειά ή σε καθημερινά θέματα. Προσέξτε τη διατροφή και την υγεία σας.

Παρθένος

Έμφαση στον οίκο της φιλίας και της δικτύωσης δίνει σήμερα η Σελήνη, κι έτσι θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τις παρέες σας και διάφορους γνωστούς. Ήπια ξεκινά η μέρα, όμως κατόπιν οι δύσκολες όψεις που θα σχηματίσει η Σελήνη αναμένεται να φέρουν εντάσεις στα ερωτικά, με τα παιδιά ή με φίλους, ακόμα και με επαφές σας στο διαδίκτυο και τα social media.

Ζυγός

Στα επαγγελματικά σας δίνει έμφαση σήμερα η Σελήνη, ενώ η μέρα ξεκινά καλά και με κάποιες διευκολύνσεις. Όμως κατόπιν η Σελήνη θα σχηματίσει δυσμενείς όψεις, οι οποίες εφιστούν την προσοχή στον εκνευρισμό, τη κυκλοθυμία, τους ανταγωνισμούς και τις εμμονές. Προσέξτε τις εντάσεις με άτομα εξουσίας και με την οικογένεια. Μην βιάζεστε, τάση ατυχημάτων.

Σκορπιός

Σήμερα θα πρέπει να προσέξετε τις εντάσεις με συγγενείς, γείτονες, συμμαθητές αλλά και με δασκάλους, καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει δύσκολες όψεις που κάνουν το κλίμα εύφλεκτο, αν και η μέρα ξεκινά ήπια και ρομαντικά. Επίσης προσέξτε τις ταλαιπωρίες στις μετακινήσεις, την επικοινωνία αλλά και σε θέματα νομικά, σπουδών, ταξιδιών.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα δίνει έμφαση κυρίως σε θέματα οικονομικά, όπου νωρίς το πρωί θα ευνοούνται οι διάφορες συναλλαγές, όμως κατόπιν ίσως παρουσιαστούν ταλαιπωρίες. Προσέξτε επίσης τους ανταγωνισμούς και την κτητικότητα, τόσο γύρω από θέματα οικονομικά και αποκτημάτων, όσο και στα ερωτικά. Δεν λείπουν οι ίντριγκες. Ανάγκη για εσωτερικό ψάξιμο, ψυχανάλυση, έρευνα.

Αιγόκερως

Κοινωνική μέρα, η οποία ξεκινά ήπια και μπορεί και με ευχάριστες συναντήσεις ή μηνύματα. Όμως όσο προχωρά η μέρα το κλίμα θα γίνεται πιο ανταγωνιστικό, καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει δύσκολες όψεις, οι οποίες εφιστούν τη προσοχή σε εντάσεις, εμμονές, βιασύνες και ατυχήματα. Προσέξτε επίσης την τάση χειραγώγησης του περιβάλλοντός σας – δυνατός εγωισμός.

Υδροχόος

Μια παραγωγική μέρα, γόνιμη επίσης για τα οικονομικά σας, ειδικά το πρωί. Η Σελήνη σήμερα θα σχηματίσει βέβαια και δύσκολες όψεις, οι οποίες αναμένεται να φέρουν έναν εκνευρισμό, κριτικές και ανταγωνισμούς, κυρίως στο χώρο δουλειάς. Πιθανές ταλαιπωρίες για κάποια καθημερινά θέματα. Προσέξτε τη διατροφή και την υγεία σας, και μην βιάζεστε.

Ιχθύες

Ρομαντικά και ήπια ξεκινά η μέρα, ενώ σήμερα είναι πιθανό να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν, όπως σπορ, χόμπι, παιχνίδια, αλλά και διασκέδαση και φλερτ. Βέβαια η Σελήνη θα σχηματίσει δύσκολες όψεις, οι οποίες εφιστούν τη προσοχή σε εντάσεις κι ανταγωνισμούς στα ερωτικά, με τα παιδιά και με φίλους ή γνωστούς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being