Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Τα εισιτήρια διαρκείας του ΝΟΠ

Πόλο: Τα εισιτήρια διαρκείας του ΝΟΠ

Για τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας του ΝΟΠ για τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής. Όπως αναφέρει η πατρινή ομάδα σε ανακοίνωσή της:

"Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στις 15.00, η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του ΝΟΠ ανοίγει την αυλαία του φετινού πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας με ένα κρίσιμο αγώνα που δίνει στην έδρα μας, απέναντι στην έμπειρη και ενισχυμένη ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Χίου.

Να τονιστεί ότι η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Πατρών παρουσιάζεται με μια σημαντική και τολμηρή καινοτομία. Η δομή της ομάδας, απαρτίζεται αποκλειστικά από πατρινούς, όχι μόνο αναφορικά με τους νεαρούς ταλαντούχους αθλητές, αλλά και με το αξιόλογο τεχνικό επιτελείο της, εκπροσωπώντας έτσι ουσιαστικά την Πάτρα στην κορυφή της ελληνικής υδατοσφαίρισης.

Στόχος του ΝΟΠ στον πρώτο αγώνα είναι η νίκη, καθώς φιλοδοξεί να κάνει την αρχή για μια αξιοπρεπή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα και να βάλει τις βάσεις για μόνιμη παραμονή στην πρώτη κατηγορία, όπως επιτάσσει η παράδοση της Πάτρας και η μακρόχρονη ιστορία του Ομίλου.

Για να μπορέσει όμως αυτή η προσπάθεια να γίνει πραγματικότητα ο ΝΟΠ έχει ανάγκη την στήριξη και συμπαράσταση όλων των μελών, φίλων αλλά και των ενδιαφερόμενων πατρινών συμπολιτών. Παρά το γεγονός ότι ο προϋπολογισμός της αντρικής ομάδας έχει κρατηθεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα, σε σχέση με τις ανταγωνίστριες ομάδες της κατηγορίας, η ελάχιστη συνδρομή των πατρινών φιλάθλων είναι απόλυτα απαραίτητη για μια επιτυχημένη πορεία.

Εκ μέρους του ΔΣ του Ομίλου, γίνεται έκκληση σε όλους όσους αγαπούν τον ΝΟΠ και μπορούν, αλλά και σε αυτούς που αισθάνονται χαρά και υπερηφάνεια να πρωταγωνιστεί η ομάδα μας, να αγοράσουν από το υστέρημά τους εισιτήρια διαρκείας ως μια σημαντική ενέργεια οικονομικής ενίσχυσης της ανδρικής ομάδας.

Παράλληλα γίνεται έκκληση στους πατρινούς φίλους της υδατοσφαίρισης να έρθουν να παρακολουθήσουν τον κρίσιμο πρώτο αγώνα με τον ΝΟ Χίου, το Σάββατο το μεσημέρι στις 15.00 στο Εθνικό Κολυμβητήριο, αγοράζοντας εισιτήριο στην τιμή των 3 ή 5 Ευρώ και να ενθαρρύνουν τους αθλητές μας για την επίτευξη της πολύτιμης νίκης.

Καλή αρχή λοιπόν για μια νέα εποχή στον ΝΟΠ!
Ας συμβάλλουμε όλοι να επιστρέψει ο ΝΟΠ ξανά και αλλά σταθερά πλέον, στην πρωτοπορία του ελληνικού υγρού στίβου, όπως προτάσσει η παράδοση και η χρυσή ιστορία των 90 χρόνων του!

Όλοι μαζί με μια μικρή συνδρομή από τον καθένα, μπορούμε να κάνουμε τον στόχο πραγματικότητα και να χαιρόμαστε την Πάτρα να ξεχωρίζει ως πόλη της υδατοσφαίρισης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πυγμαχία: Ανοίγει η αυλαία του πανελληνίου πρωταθλήματος των μικρών

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports