Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΑΠΟ 27/10 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Ο DOCTOR STRANGE ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΝΕΝΤΙΚΤ ΚΑΜΠΕΡΜΠΑΤΣ -ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

ΑΠΟ 27/10 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Ο DOCTOR STRANG...

Περιπέτεια φαντασίας με νευροχειρουργό -υπεράνθρωπο

Σε διανομή από την εταιρεία  Feelgood αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες (το διαφημιστικό τρέιλερ ήδη παίζεται στην Πάτρα στα Ster Cinemas) η ταινία – νέα υπερπαραγωγή της Marvel, «Doctor Strange» με πρωταγωνιστή τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς.

Το φιλμ θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες της Ελλάδας την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου ενώ στις ΗΠΑ θα βγει στις 4 Νοεμβρίου.

Από το «θαυμαστό» λοιπόν σύμπαν της Marvel έρχεται ο «Doctor Strange», η ιστορία του παγκοσμίως διάσημου νευροχειρουργού, Δόκτωρ Stephen Strange, του οποίου η ζωή αλλάζει ριζικά όταν ένα τρομερό αυτοκινητιστικό ατύχημα του στερεί τη χρήση των χεριών του. Όταν η παραδοσιακή φαρμακευτική ιατρική αποτυγχάνει, θα ψάξει για βοήθεια και ελπίδα σε έναν αναπάντεχο τόπο: ένα μυστηριώδες μέρος γνωστό ως Κάμαρ-Ταζ.

Γρήγορα αντιλαμβάνεται ότι αυτό δεν είναι ένα απλό κέντρο ανάρρωσης, αλλά η πρώτη γραμμή μάχης ενάντια στις αόρατες σκοτεινές δυνάμεις που απειλούν να καταστρέψουν την πραγματικότητα μας. Τώρα, ο Δόκτωρ Strange - εξοπλισμένος με καινούργιες μαγικές ικανότητες - αναγκάζεται να επιλέξει αν θα επιστρέψει στην προηγούμενη ζωή του ή θα την αφήσει για να υπερασπιστεί τον κόσμο ως ένας παντοδύναμος πλέον μάγος.

Η ταινία «Doctor Strange» συνδυάζει γνώση, μαγεία, αποκρυφισμό και ταυτόχρονα δράση και χιούμορ. Ο 39χρονος σκηνοθέτης Σκοτ Ντέρικσον («Deliver Us from Evil», «Sinister») ανέλαβε να οπτικοποιήσει και να υπογράψει το καινούργιο όραμα των Marvel Studios, ενώ η ταινία δείχνει από το τρέιλερ ιδιαίτερα εντυπωσιακή και με πολύ καλό καστ.

Στο «Doctor Strange» πρωταγωνιστούν ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς («Το Παιχνίδι της Μίμησης», «Σέρλοκ»), ο Τσιούετελ Έτζιοφορ («12 Χρόνια Σκλάβος»), η Ρέιτσελ ΜακΆνταμς («Spotlight: Όλα στο Φως»), ο Μπέντζαμιν Μπρατ («Traffic») ο Δανός Μαντς Μίκελσεν («Casino Royale») και η βραβευμένη με Όσκαρ Τίλντα Σουίντον («Michael Clayton») σε έναν ασυνήθιστο ρόλο - κλειδί.

Η ταινία θα προβληθεί και σε 3d.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture