Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαϊα: 75χρονος από την Αιγείρα ο νεκρός στο σφοδρό τροχαίο της Πατρών– Κορίνθου– ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Αχαϊα: 75χρονος από την Αιγείρα ο νεκρός...

Μεταφέρθηκε στο ΠΓΝ Πατρών

Ένας 75χρονος από την Αιγείρα είναι το θύμα του τροχαίου που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην Εθνική οδό Πατρών Κορίνθου στην είσοδο του Αιγίου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούσθηκε με φορτηγό.


*Προηγούμενη Ενημέρωση 20.18μμ 20/10

: Άνδρας είναι τελικά το θύμα του τροχαίου που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες. Η σορός του άτυχου άνδρα δεν έχει ακόμη αναγνωριστεί λόγο της κατάστασης της, εξαιτίας του σφοδρού τροχαίου.

19.26: Συγκλονιστικές σκηνές εκτυλίχθησαν το απόγευμα της Πέμπτης στην εθνικό οδό Πατρών – Κορίνθου στο 171ο χιλιόμετρο, μεταξύ Διακοπτού και Αιγίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το όχημα που οδηγούσε μια γυναίκα με κατεύθυνση προς την Πάτρα συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το αυτοκίνητο κόπηκε στη μέση με την οδηγό να εγκλωβίζεται στις λαμαρίνες και να βρίσκει τραγικό θάνατο.

Μετά την πρόσκρουση ο οδηγός της νταλίκας έχασε τον έλεγχο με το βαρύ όχημα να καταλήγει στο χαντάκι, όπως μεταδίδει το enikos.gr.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

18.11: Μια γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή σε τροχαίο που σημειώθηκε νωρίτερα στην Εθνικό Οδό Πατρών – Κορίνθου, στο 171ο χλμ μεταξύ Διακοπτού και Αιγίου. Σύμφωνα με πληροφορίες από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία φορτηγό που κινείτο στο ρεύμα προς Αθήνα συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο που κατευθυνόταν προς Πάτρα.

Λόγω του θανατηφόρου τροχαίου, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων διεξάγεται εκ περιτροπής μέχρι να καθαριστεί το οδόστρωμα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις