Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ο Κωνσταντίνος Μυκωνιάτης μας αλλάζει ολοκληρωτικά το στιλ, με ένα δωρεάν extreme make over!

Ο Κωνσταντίνος Μυκωνιάτης μας αλλάζει ολ...

Ένα νέο ρεύμα στις αλλαγές μαλλιών παίρνει θέση στην πόλη μας, απο τον hair expert Κωνσταντίνο Μυκωνιάτη

Το extreme make over είναι μια πρωτότυπη ιδέα που γεννήθηκε στον χώρο του Κωνσταντίνου Μυκωνιάτη και αφορά όσους θα ήθελαν για πρώτη φορά στη ζωή τους να τολμήσουν κάτι διαφορετικό στα μαλλιά τους, κάνοντας μια πραγματικά extreme αλλαγή...

Στο κομμωτήριο του Κωνσταντίνου Μυκωνιάτη έχουμε τη δυνατότητα να ανανεώσουμε το look μας χωρίς κανένα κόστος, μιας και αυτή την περίοδο μας προσφέρει τη συγκεκριμένη ενέργεια δωρεάν!

Τι είναι όμως το "extreme make over" & πως λειτουργεί η διαδικασία:

Οποίοι πραγματικά θέλουν να δημιουργήσουν κάτι εντελώς διαφορετικό στα μαλλιά τους και μέχρι τώρα δίσταζαν, ήρθε η απόλυτη ευκαιρία να αφεθούν στα έμπειρα χέρια των επαγγελματιών και να απολαύσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μία φορά κάθε μήνα, θα επιλέγεται ένα άτομο από το κομμωτήριο, στο οποίο θα προσφέρονται δωρέαν όλες οι απαραίτητες τεχνικές εργασίες για να πετύχει το επιθυμητό νέο look στα μαλλιά! Εσείς, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να στείλετε ένα προσωπικό μήνυμα στη σελίδα του κομμωτηρίου που να δηλώνει ότι επιθυμείτε να αλλάξετε τα μαλλιά σας. Όποια αλλαγή κι αν θελήσετε να κάνετε στα μαλλιά σας, θα γίνει εντελώς δωρεάν! Και τα δώρα δε σταματούν εδώ... Μέσα σε όλο αυτό το πακέτο ομορφιάς, θα υπάρχει και μία έκπληξη για κάθε μια ενδιαφερόμενη που θα λάβει μέρος και θα επιλεγεί από την επιχείρηση για την ενέργεια αυτή. Μία δωρεάν ανανέωση κάθε μήνα για ένα χρόνο, δηλαδή 12 extreme αλλαγές περιμένουν τις 12 πιο τυχερές και στο τέλος, η φωτογραφία που θα πάρει τα περισσότερα like θα κερδίσει προϊόντα περιποίησης αξίας 150 ευρώ!

Μία ιδιαίτερα πρωτότυπη ιδέα από τον hair expert Κωνσταντίνο Μυκωνιάτη και την ομάδα του, που θα μας ανανεώσουν το στιλ, την εμφάνιση και την ψυχολογία, χωρίς κόστος!

Μόλις ενημερωθήκαμε για το εντυπωσιακό αυτό project, επικοινωνήσαμε μαζί του & μας μίλησε γι αυτό:

"Η δουλειά μας, πέρα από την κομμωτική, απευθύνεται σε ένα μεγάλο ποσοστό της στη δημιουργία, μια λέξη με τεράστια σημασία, μια λέξη με τεράστια βαρύτητα. Συνδυασμένη πάντα με το ταλέντο, μας κάνει να ξεφεύγουμε από τα καθιερωμένα και να δοκιμάζουμε συνεχώς καινούργια πράγματα. Το "extreme make over" γεφύρωνει τη σχέση μεταξύ πελάτη και κομμωτή και αφήνει ελεύθερο χώρο στη δημιουργία και στο κάτι διαφορετικό. Πρέπει να εμπιστευόμαστε για τα μαλλιά μας μόνο τους ειδικούς, γιατί αυτοί πραγματικά ξέρουν τις ανάγκες τους".

Info:

Mykoniatis Konstantinos Hair Studio

Mykoniatis Konstantinos Hair Studio

Konstantinos Mykoniatis

@mk-hairstudio

Πέντε Πηγαδίων 79 & Κεφαλληνίας

Τ.: 2610 433 330

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά