Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

THE BEST COMEDY WEEK vol2: ΔΥΝΑΜΙΚΟ COMEBACK ME TA MEΓΑΛΥΤΕΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

THE BEST COMEDY WEEK vol2: ΔΥΝΑΜΙΚΟ COME...

Ερχονται πολλά γέλια

Όταν ολοκληρώθηκε η περσινή "πρώτη" του φεστιβάλ κωμωδίας The Best Comedy Week, εδώ στο thebest.gr, δώσαμε μία δημόσια υπόσχεση: Να κάνουμε το φεστιβάλ θεσμό για την πόλη, με την χρόνο με το χρόνο συνεχή αναβάθμισή του.

Ήταν κάτι το οποίο ουσιαστικά μας "επιβλήθηκε" από την μοναδική αποδοχή του Πατρινού κοινού που αγκάλιασε από την πρώτη ημέρα του το φεστιβάλ, με συνεχή sold out events, αλλά κι από την ενθάρρυνση όλων των ταλαντούχων καλλιτεχνών που συμμετείχαν και "απαίτησαν" την καθιέρωσή του.

Ένα χρόνο μετά λοιπόν, έχουμε την τιμή και την χαρά να τηρήσουμε αυτή μας την υπόσχεση και να ανακοινώσουμε την διοργάνωση του The Best Comedy Week vol. 2!

Το μοναδικό φεστιβάλ γέλιου επανέρχεται δριμύτερο, με ευρύτατο φάσμα δεκάδων events, παραστάσεων, stand-up comedys, bar theatre, μουσικών συναυλιών, παιδικών παραστάσεων και πολλών άλλων εκπλήξεων!

Την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου, τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής κωμωδίας, θα είναι στην Πάτρα για να μας χαρίσουν αυτά που τόσο πολύ λείπουν από την δύσκολη καθημερινότητα: γέλιο και αισιοδοξία!

Λεπτομέρειες προσεχώς!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture