Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Το "Άλμα ζωής" γιορτάζει απόψε την Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού με παρουσίαση βιβλίου και έκθεση ζωγραφικής

Πάτρα: Το "Άλμα ζωής" γιορτάζε...

Στο ξενοδοχείο "Βυζαντινό"

Με μια μοναδική εκδήλωση το «Άλμα ζωής» Ν. Αχαΐας, το βιβλιοπωλείο «Discover your Way» και το ξενοδοχείο «Βυζαντινό» γιορτάζουν απόψε, Τρίτη 25 Οκτωβρίου την παγκόσμια ημέρα κατά τον καρκίνο του μαστού.

Σε συνεργασία  με τις εκδόσεις «Μεταίχμιο» παρουσιάζουν το βιβλίο της Σοφίας Νικολαΐδου  με τίτλο «Καλά και σήμερα- Το χρονικό του καρκίνου στο δικό μου στήθος». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό»( πεζόδρομος Ρήγα Φεραίου 106, τηλ.:2610 243 000) στις 8 μ.μ.

Για το βιβλίο θα μιλήσει η Άννα Γουρζή, θεατρολόγος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και εθελόντρια του Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο του μαστού ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Νομού Αχαΐας .

Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η Αγγελική Στεφανάκη, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου του Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο του μαστού ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Νομού Αχαΐας .

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά η Γιούλη Ασημακοπούλου(φωνή) και ο Σταύρος Κωστής(κιθάρα).

Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου.

Πριν την παρουσίαση του βιβλίου θα εγκαινιαστεί στον χώρο του ξενοδοχείου η έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Εγώ και ο καρκίνος».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture