Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ξανά στη Eurovision η Έλενα Παπαρίζου;

Ξανά στη Eurovision η Έλενα Παπαρίζου;

Το αναφέρει γνωστή ιστοσελίδα του διαγωνισμού και το INFE Greece

H Ελλάδα θα είναι από ότι φαίνεται, παρούσα στο Κίεβο της Ουκρανίας, στον  62ο πανευρωπαικό Διαγωνισμό τραγουδιού της  Eurovision, σύμφωνα με πληροφορίες από το Επίσημο Ελληνικό σωματείο φίλων της Eurovision INFE GREECE που έλαβε από γνωστή ιστοσελίδα του διαγωνισμού.

Έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα, η χώρα μας επιβεβαίωσε και την επόμενη συμμετοχή μας τον προσεχή Μάιο ενώ οι 'Έλληνες οργανωμένοι φαν του δημοφιλούς διαγωνισμού περιμένουν ασφαλώς και την επίσημη ανακοίνωση από την ΕΡΤ.

Ταυτόχρονα σύμφωνα με το INFE Greece, κυκλοφόρησαν φήμες ότι η Έλενα Παπαρίζου, η νικήτρια της Γιουροβίζιον του 2005 στην Ουκρανία (όπου για 1η φορά κέρδισε η Ελλάδα τον διαγωνισμό) όχι απλά σκέφτεται μία ακόμα συμμετοχή με τα Ελληνικά χρώματα στη Γιουροβίζιον αλλά το θέλει και ήδη συζητάει για αυτό το ενδεχόμενο.

Μάλιστα την αποκάλυψη για την επιθυμία της Έλενας Παπαρίζου έκανε ο Θέμης Γεωργαντάς στο Πρωινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΑΝΤ1 της Φαίης Σκορδά.

Η Ελληνοσουηδή καλλιτέχνιδα προσπάθησε και πριν λίγα χρόνια να "επιστρέψει" στο διαγωνισμό λαμβάνοντας μέρος στον εθνικό τελικό της Σουηδίας, χωρίς όμως τελικώς να τα καταφέρει, αν και τα είχε πάει πολύ καλά και είχε πλασαριστεί στις πρώτες θέσεις. Σημειώνεται πως η πρωτεύουσα της Ουκρανίας, το Κίεβο είναι η πόλη όπου η χώρα μας πέτυχε τη μοναδική ως τώρα νίκη από το ’74 που μετέχει στο διαγωνισμό, με το χορευτικό κομμάτι "My Number one" που είχε άρτια χορογραφηθεί και σκηνοθετηθεί επί σκηνής από τον Φωκά Ευαγγελινό.

Η συμμετοχή της Ελλάδας στην Γιουροβίζιον του 2017 θα είναι συνολικά η 39η συμμετοχή στα 62 χρόνια ζωής του διαγωνισμού, από το 1956 που πρωτοδιοργανώθηκε. Ευχή όλων είναι η νέα συμμετοχή να αποβεί και «γούρικη» καθώς στην τελευταία Γιουροβίζιον, στην Στοκχόλμη, η Ελλάδα με το συγκρότημα των ARGO και το "Utopian land" δεν τα κατάφερε να περάσει από τον ημιτελικό στον τελικό.

Διαβάστε επίσης:

Το thebest.gr θυμάται την Eurovision της Αθήνας πριν από 10 ολόκληρα χρόνια, τότε που κέρδισαν οι Lordi!

Εντυπωσιακό ήταν το σώου του τελικού της Eurovision - Η ΕΡΤ να ξαναδεί με σοβαρότητα τον διαγωνισμό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight