Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στην έξοδο 1.000 τραπεζικοί υπάλληλοι μέχρι το τέλος του χρόνου

Στην έξοδο 1.000 τραπεζικοί υπάλληλοι μέ...

Ήρθε η σειρά της Εθνικής Τράπεζας

Οι εργαζόμενοι της Εθνικής Τράπεζας παίρνουν σειρά για πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου.Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινώσει το δικό της πρόγραμμα  με στόχο την αποχώρηση 1.000 ατόμων, όλων των ηλικιών και των βαθμίδων.

Ουσιαστικά το πρόγραμμα της τράπεζας, το οποίο βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο ολοκλήρωσης και απομένουν ακόμη μερικές μόνο λεπτομέρειες, αναμένεται να είναι παρόμοιο με εκείνο που έτρεξε ήδη από τις τράπεζες Eurobank και Πειραιώς.
Η Εθνική Τράπεζα θέλει να μειώσει το προσωπικό της κατά τουλάχιστον 2.100 άτομα με στόχο τη μείωση του μισθολογικού κόστους της.
Έτσι το πρόγραμμα θα τρέξει σε δύο φάσεις η πρώτη εκ των οποίων θα περιλαμβάνει 1.000 άτομα και θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί άμεσα.
Ως προς το ίδιο το πρόγραμμα αν ακολουθηθεί μια εθελουσία ανάλογη της Eurobank τότε μιλάμε για ένα πρόγραμμα που θα απευθύνεται κυρίως σε άτομα άνω των 50 ετών και σε εργαζόμενους σε υποκαταστήματα της επαρχίας. Το ύψος της αποζημίωσης έφτασε ως και τους 45 μισθούς και κατ' ανώτατο όριο τα τις 180.000 ευρώ, ενώ υπήρξαν και μπόνους, για εργαζόμενους στην επαρχία κυρίως, που έφτασαν και το 30%.

 

πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις