Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Κοκτέιλ πάρτι στον απόηχο της WESTIA 2016

Πάτρα: Κοκτέιλ πάρτι στον απόηχο της WESTIA 2016

Από τον Σύλλογο Καταστηματαρχών Εστίασης Αχαΐας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ευχαριστήρια εκδήλωση – Κοκτέιλ που διοργάνωσε ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Νομού Αχαΐας (ΣΚΕΑΝΑ) στο Συνεδριακό Κέντρο του Οργανισμού Λιμένος Πατρών, στο νέο λιμάνι.

Πλήθος εκπροσώπων αρχών, φορέων, εκθετών, χορηγών, ανθρώπων των ΜΜΕ και πολλών μελών του Συλλόγου βρέθηκαν στο ευχαριστήριο cocktail που διοργανώθηκε με αφορμή την μεγάλη επιτυχία της 1ης κλαδικής έκθεσης ποτών, τροφίμων, εξοπλισμών, υπηρεσιών, τουρισμού, WESTIA 2016, που πραγματοποιήθηκε στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε ένας σύντομος απολογισμός από τον Πρόεδρο του ΣΚΕΑΝΑ Γιώργο Κοτοπούλη με αναφορά σε σημαντικά στοιχεία για την «ταυτότητα» της 1ης WESTIA.

Ανακοινώθηκαν επίσης οι δράσεις που έχουν αναπτυχθεί για την προετοιμασία της 2ης WESTIA 2017, που θα πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα 1-3 Απριλίου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, κάνοντας επαφές με το σύνολο σχεδόν των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου, της Ηπείρου και των Ιονίων Νήσων καθώς και με την Περιφέρεια Ηπείρου.

Σκοπός και στόχος είναι να αυξηθεί ακόμη περισσότερο ο αριθμός των εκθετών και των επισκεπτών της έκθεσης, που έχει γίνει πλέον θεσμός για την Πάτρα και τη Δυτική Ελλάδα.

Παράλληλα, μέσω της σελίδας westia.gr, η οποία σήμερα είναι μεταφρασμένη σε 7 γλώσσες, αγγλικά, ιταλικά, αλβανικά, βουλγάρικα, ρουμάνικα, ρωσικά, τούρκικα, ξεκινάει διαδικτυακή καμπάνια για προσέλκυση επισκεπτών από αυτές τις χώρες.

*Μετά το τέλος της παρουσίασης, προβλήθηκε βίντεο με όσα διαδραματίστηκαν στην 1η WESTIA. Ακολούθησε μπουφές με συνοδεία από κουιντέτο Ρώσων μουσικών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά