Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Αυτοκτόνησε και αποκλείστηκε ο Προμηθέας-Δύο στα δύο απέναντι σε Πατρινούς ο Κόροιβος

Μπάσκετ: Αυτοκτόνησε και αποκλείστηκε ο ...

Η ομάδα της Αμαλιάδας επικράτησε με εντυπωσιακή ανατροπή 80-76

Ο Κόροιβος Αμαλιάδας επικράτησε με 80-76 στο κλειστό της Ήλιδας του Προμηθέα και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Ο Προμηθέας Πατρών ήταν κυρίαρχος στα μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και διατηρούσε συνεχώς το προβάδισμα σε υψηλά επίπεδα.

Ο Κόροιβος με αντεπίθεση διαρκείας στην τελευταία περίοδο κατάφερε στο τέλος να επικρατήσει και να προκριθεί στα προημιτελικά. Στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου.

Παρότι προηγείτο στο σκορ στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, ο Προμηθέας βραχυκύκλωσε στο φινάλε του αγώνα Κυπέλλου με τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με σκορ 80-76 και τον αποκλεισμό από την συνέχεια της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Νίκου Βετούλα δέχτηκε μεγάλα καλάθια στα τελευταία λεπτά του αγώνα (κυρίως από τους Μπράουν και Μιλουτίνοβιτς), χωρίς να καταφέρει, δυστυχώς, να αντιδράσει στην συνέχεια.

Να σημειωθεί, όμως, και ότι ο Προμηθέας έπαιζε χωρίς τον τραυματία Μοχάμεντ Φαγιέ (με πρόβλημα στη μέση), αλλά και από το 32΄ χωρίς τον Καβέλ Τζόνσον που αποβλήθηκε με δεύτερη τεχνική ποινή.

Τα δεκάλεπτα: 13-21, 40-39 (ημ.), 51-61, 80-76.

ΚΟΡΟΙΒΟΣ (Καλαμπάκος): Γκότσερ 6, Χολ 22 (7ριμπ.), Μιχάλογλου, Σαχπατζίδης 4, Χατζηνικόλας 7 (2τρ., 5ριμπ.), Μπράουν 17 (4τρ.), Μιλουτίνοβιτς 24 (2τρ., 10ριμπ.), Γκάτζος, Μπεκρής.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Βετούλας): Γιαννικόπουλος, Γκίκας 22 (5τρ.), Πέττας 8, Γερομιχαλός 10 (2τρ., 4ριμπ.), Κάρτερ 5 (4ασ.), Γράβας 2, Τσάμης 1, Τζόνσον 2 (5ριμπ.), Σαρικόπουλος 12 (5ριμπ.), Μουρ 14 (6ριμπ., 4ασ.). Στην 12άδα και οι Φράνκε και Σκούφης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Η εντυπωσιακή μετάλαξη του Τόφαλος από τον Προμηθέα -ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports