Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αποκάλυψη για Μενούνο:«Θα πήγαινε απλά να κάνει κάποιες εξετάσεις κι “έφυγε” από καλπάζοντα καρκίνο»

Αποκάλυψη για Μενούνο:«Θα πήγαινε απλά ν...

Πέθανε τον Αύγουστο

Στις 18 Αυγούστου, ο καλλιτεχνικός χώρος είχε μια σημαντική απώλεια. Ο Δημήτρης Μενούνος, «έφυγε» από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο. Ο ηθοποιός πάλεψε σκληρά με τον καρκίνο στο πάγκρεας, αλλά δυστυχώς η μάχη του κράτησε ένα μόλις μήνα.

Ο Πάνος Σταθακόπουλος, ο οποίος θα συνεργαζόταν μαζί του, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα«Λοιπόν» και αναφέρθηκε στον χαμό του συναδέλφου του. Το σοκ που υπέστη ήταν μεγάλο, καθώς όπως αποκαλύπτει ήταν πολύ ξαφνικό και δεν περίμεναν μια τέτοια εξέλιξη. Μάλιστα, ανέφερε πως ο Μενούνοςθα πήγαινε απλά να κάνει κάποιες εξετάσεις κι «έφυγε» από καλπάζοντα καρκίνο.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ναι… Ο Βλαδίμηρος ήθελε να πάρει συνεργάτες από εκείνους που έπαιζαν και τότε στην παράσταση. Στην πρώτη συνάντηση βρεθήκαμε στο θέατρο με τον Δημήτρη, κι έμελλε να είναι η τελευταία φορά που τον είδα, δυστυχώς… Δεν το χωράει το μυαλό, δεν μπορώ να το δεχτώ, να φύγει ξαφνικά μέσα σε ενάμιση μήνα… Θα πήγαινε απλά να κάνει κάποιες εξετάσεις γιατί είχε κάποιο πρόβλημα στην πέψη κι “έφυγε” από καλπάζουσα μορφή καρκίνου. Ο Βλαδίμηρος ήταν συνέχεια στο νοσοκομείο και του είχε πει: “Μην αγχώνεσαι, θα σε περιμένω με το ρόλο, μέχρι που να αναρρώσεις από την επέμβαση”».

 

 

πηγη

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight