Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Μπραντ Πιτ υποβλήθηκε εθελοντικά σε τεστ για ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών

Ο Μπραντ Πιτ υποβλήθηκε εθελοντικά σε τε...

Είναι ατυχές που οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση παρουσιάζουν τον Μπραντ Πιτ τόσο αρνητικά, είπε κοινός φίλος

Ο 53χρονος σούπερ σταρ Μπραντ Πιτ που έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα εδώ και περίπου δέκα ημέρες αφότου μαθεύτηκε πως οδηγείται με την Αντζελίνα Τζολί στο διαζύγιο, μετά από 11 χρόνια σχέσης, ολοκλήρωσε την Πέμπτη 29/9 τη διαδικασία των τεστ για την ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών, μία στάνταρντ διαδικασία για τους Αμερικανούς πολίτες, όταν γίνεται επίσημη καταγγελία για κακοποίηση ανηλίκων.

Όπως αναφέρει η ανάρτηση του flix.gr, η νομοθεσία κινείται με γρήγορους ρυθμούς για την έκδοση του διαζυγίου της 41χρονης Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ. Έπειτα από την ανώνυμη καταγγελία στο ιδιωτικό αεροπλάνο της οικογένειας ότι ο Μπραντ Πιτ, επηρεασμένος από το αλκοόλ και ουσίες, ξέσπασε στον γιο του Μάντοξ και μπροστά σε όλα τα παιδιά, και, καθώς κρίνεται το αίτημα της Τζολί για αποκλειστική κηδεμονία, ο Πιτ οφείλει να περάσει από μία σειρά εξετάσεων για να κριθεί αν είναι ικανός πατέρας.

Η διαδικασία του τεστ για την ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών στην οποία υποβλήθηκε την Τετάρτη, σύμφωνα με τα δημόσια νομικά αρχεία, είναι στάνταρντ σε αυτές τις περιπτώσεις, σύμφωνα με το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων. Ο ηθοποιός προσήλθε εθελοντικά.

«Αντιμετωπίζει την κατάσταση με μεγάλη σοβαρότητα και επιμένει ότι δεν έχει ποτέ υποβάλλει τα παιδιά σε καμία λεκτική ή φυσική κακοποίηση» δήλωσε ένας κοντινός του φίλος στον αμερικανικό Τύπο. «Είναι πολύ ατυχές ότι αυτή τη στιγμή οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση παρουσιάζουν τον Μπραντ τόσο αρνητικά».

Η σπόντα φυσικά ήταν για την ίδια την Αντζελίνα Τζολί. Παρόλο που η επίσημη δήλωσή της έλεγε μόνο ότι καταθέτει αίτηση διαζυγίου «για να διαφυλάξει την υγεία της οικογένειας», το ότι ζητάει την αποκλειστική κηδεμονία σημαίνει πάρα πολλά και δυστυχώς όχι κολακευτικά για τον πρώην σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της.

*Να θυμίσουμε πως το αλλοτινό λαμπερό και αγαπημένο ζευγάρι, είχε αποκτήσει τρία βιολογικά παιδιά, ενώ είχαν και άλλα 3 υιοθετημένα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight