Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνάντηση του πολιτιστικού συλλόγου Αλισσαίων «Πείρος» με τον Διευθυντή του ΟΣΕ στην Αχαΐα

Συνάντηση του πολιτιστικού συλλόγου Αλισ...

Μετά από τις δρομολογημένες ενέργειες του κυρίου Περιφερειάρχη κυρίου Κατσιφάρα για τον ερχομό του προαστιακού μέχρι την Κάτω Αχαΐα

Συνάντηση με τον Διευθυντή  του ΟΣΕ στην Αχαΐα κύριο Χρήστο Οικονόμου είχε ο πρόεδρος του πολιτιστικού μας  συλλόγου αλισσαίων  «Πείρος»  Μπαρμπούνης Δημήτριος. Η συνάντηση είχε χαραχτήρα ενημερωτικό μετά και από τις δρομολογημένες ενέργειες του κυρίου Περιφερειάρχη κυρίου Κατσιφάρα για τον ερχομό του προαστιακού μέχρι την Κάτω Αχαΐα και μετά από το ξεκίνημα εργασιών στο σταθμό του προαστιακού στον Αλισσό.

Ο κύριος Οικονόμου δήλωσε σε ότι αφορά τους Αλισσούς, ότι τα έργα για την διαμόρφωση στάσης στο συγκεκριμένο χώρο ( παλαιά στάση του τρένου ) έχουν ξεκινήσει και στο χώρο της στάσης προβλέπονται δυο μεγάλα κιόσκια όπου θα υπάρχουν παγκάκια για αυτούς που περιμένουν το τρένο, θα υπάρχει ράμπα ΑΜΕΑ, θα υπάρχει χώρος στάθμευσης για 150 οχήματα καθώς και για ποδήλατα καθώς και άλλες μικρές παρεμβάσεις. Όλα αυτά είναι  αποτυπωμένα στη μελέτη .

Από τη μεριά του ο πρόεδρος του Συλλόγου μας χαιρέτησε αυτό το έργο όπως και οι χιλιάδες κάτοικοι της γεωγραφικής περιοχής της Δυτικής Αχαΐας, όπου θα πάει το τρένο.

Αυτό το μέσο συγκοινωνίας θα δώσει ανάπτυξη στη περιοχή μας καθώς και τουριστική ανάπτυξη σε όλη τη παραλιακή ζώνη των χωριών μας τους Αλισσούς.

Ο κύριος Οικονόμου πρόσθεσε ότι τον ερχόμενο  Αύγουστο - Σεπτέμβρη θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια. Τέλος όπως τόνισε ο κύριος Μπαρμπουνης Δημήτριος στον κύριο Οικονόμου, ο σύλλογος μας θα βοηθήσει με ότι δυνάμεις έχει να ομορφύνει ακόμα περισσότερο τον χώρο αναμονής (στάση) του προαστιακού στους Αλισσούς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις