Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Επιθεωρητές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ΣΔΟΕ έκαναν φύλλο φτερό τον Δήμο για συνεργασία με ΜΚΟ το 2012

Πάτρα: Επιθεωρητές της Ευρωπαϊκής Ένωσης...

Δεν διαπιστώθηκε σε πρώτη φάση κάποια παρατυπία

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Από επιθεωρητές της Ευρωπαϊκής Ένωσης συνοδεύονταν οι εκπρόσωποι του ΣΔΟΕ που σήμερα έκαναν ...ντου στον Δήμο της Πάτρας. Σύμφωνα με δηλώσεις του αντιδήμαρχου Πολεοδομικού Σχεδιασμού Παύλου Στάμου στο thebest.gr τελικά δεν διαπιστώθηκε κάποια παρατυπία.

Η υπόθεση αφορούσε συνεργασία του Δήμου της Πάτρας με την ΜΚΟ "Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και παιδιού" το 2012, μέσω προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης που υλοποιήθηκε από τον Δήμο. Η έρευνα προέκυψε έπειτα απο καταγγελία κάποιου εργαζόμενου. Συγκεκριμένα στο πρόγραμμα απασχολήθηκαν 500 εργαζόμενοι και υπήρξαν τότε καταγγελίες για καθυστέρηση στην πληρωμή τους.  Τελικά η υπόθεση φαίνεται να λήγει με την αντιπροσωπεία ΣΔΟΕ και Ευρωπαϊκής Ένωης να αποχωρεί παραλαμβάνοντας φωτοτυπίες από τα δελτία ημερήσιας απασχόλησης των εργαζομένων.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Έφοδος των ελεγκτών του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr από το πρωί της Παρασκευής στο Δημαρχείο της Πάτρας. Συμφωνα με τα όσα για την ώρα έχουν γνωστοποιηθεί το ΣΔΟΕ ερευνά τις σχέσεις του Δήμου Πατρέων με Μη Κυβερνητική Οργάνωση, το 2012 (επί θητείας της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής και όχι της σημερινής). Πρόκειται για την ΜΚΟ μέσω της οποίας είχαν γίνει πεντάμηνες προσλήψεις προσωπικού εκείνη την περίοδο.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις