Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σε ξενοδοχείο της Ναυπάκτου βρέθηκε ο πρώην πρόεδρος της Παναχαϊκής Πότης Τσιριμπής- Αγνοείτο από την Πέμπτη

Σε ξενοδοχείο της Ναυπάκτου βρέθηκε ο πρ...

Φέρεται να είχε μεταβεί στη Λάρισα για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Σε ξενοδοχείο στη Ναύπακτο εντοπίστηκε ο πρώην πρόεδρος της Παναχαϊκής, Πότης Τσιριμπής, του οποίου η εξαφάνιση είχε δηλωθεί την Πέμπτη από την οικογένειά του. Το ότι βρέθηκαν τα ίχνη του, επιβεβαίωσε και η αδερφή του.

Όταν ρωτήθηκε το λόγο που οδήγησε στο να μη δώσει σημεία ζωής απάντησε  ότι ήθελε να απομονωθεί, σύμφωνα με το protothema.gr.

Ο πρώην πρόεδρος της Παναχαϊκής, είχε πάει στη Λάρισα την περασμένη Κυριακή και παρακολούθησε από κοντά το ΑΕΛ - Ολυμπιακός, ενώ  το βράδυ της ίδιας μέρας εθεάθη να διασκεδάζει σε μαγαζί του Πειραιά. Η τελευταία φορά που επικοινώνησε με τους δικούς του, ήταν το μεσημέρι της επομένης.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

 

18:15 Σύμφωνα με τηλεφώνημα που δέχθηκε πριν από λίγο ο τηλεοπτικός σταθμός «Ε» και μετέδωσε στην εκπομπή της η Τατιάνα Στεφανίδου, ο πρώην πρόεδρος της Παναχαϊκής Πότης Τσιριμπής βρίσκεται τις τελευταίες τρεις ημέρες στη Ναύπακτο. Ο άνθρωπος που τηλεφώνησε στο σταθμό υποστηρίζει ότι τον έχει δει σε ξενοδοχείο της περιοχής.

 

13:18 Από την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου αγνοείται ο πρώην πρόεδρος της Παναχαϊκής Πότης Τσιριμπής, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του zougla.gr Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η οικογένειά του δήλωσε την εξαφάνισή του χθες Πέμπτη στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με το flnews.gr, o πρώην πρόεδρος των Αχαιών είχε μεταβεί στη Λάρισα για να δει τον αγώνα της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό, ενώ το βράδυ της ίδιας μέρας είχε βγει στον Πειραιά.

Η εν λόγω είδηση έγινε γνωστή από ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι σχετικά με την εξαφάνιση να ειδοποιήσει την αστυνομία.
Οι τελευταίοι που είχαν επικοινωνία μαζί του ήταν παράγοντες του ποδοσφαίρου, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports