Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Π. Κουρουμπλής από την Πάτρα: Παρεξήγηση το όλο θέμα με τα θρησκευτικά - Η πολιτεία δεν είναι απέναντι από την εκκλησία - ΒΙΝΤΕΟ

Π. Κουρουμπλής από την Πάτρα: Παρεξήγηση...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Δηλώσεις στο περιθώριο της επίσκεψής του στην αρχιεπισκοπή

Μετά τον Πάνο Καμμένο και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής από την Πάτρα όπου βρίσκεται σήμερα έριξε γέφυρες με την εκκλησία για το θέμα των θρησκευτικών. Το thebest.gr κατέγραψε καρε καρέ την επίσκεψη Κουρουμπλή στην Πάτρα από την πρώτη στιγμή.

Και πρώτος σταθμός της επίσκεψής του, αν και με καθυστέρηση περίπου μιας ώρας λόγω κίνησης όπως εξήγησε ο ίδιος, η αρχιεπισκοπή Πατρών και ο Μητροπολίτης κ.κ. Χρυσόστομος. Τον οποίο όπως είπε εκτιμά απεριόριστά, σέβεται και συμμερίζεται τις απόψεις του.

Και ο μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος όμως είπε πως "..οταν είμαστε ενωμένοι αυτός ο τόπος μεγαλουργεί. Αντίθετα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση και περνάει περιπέτειες μεγάλες".

Το θέμα που έχει προκύψει με το μάθημα των θρησκευτικών και φυσικά τα "απόνερα" των θέσεων Φίλη που προκάλεσαν ακόμη και πένθιμες καμπάνες στη γειτονική μητρόπολη της Πάτρας, εκείνη της Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, ήταν στο επίκεντρο της συζήτησης μεταξύ Μητροπολίτη και Υπουργού.

Οπως και να χει οι δύο άνδρες συνδέονται έτσι και αλλιώς με παλιά φιλία και η σημερινή συνάντηση - συζήτηση ήταν σημαντική και για τους δύο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις