Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Οι ... "ομορφιές" που θα... παρελάσουν από το λιμάνι την Κυριακή- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Οι ... "ομορφιές" που θ...

Ξεκινά για τρίτη χρονιά το Tour du Peloponnese

Τουλάχιστον 20 υπέροχα κλασσικά αυτοκίνητα θα βγουν από το γκαράζ του πλοίου που θα φθάσει από την Ανκόνα της Ιταλίας στο λιμάνι της Πάτρας το μεσημέρι της προσεχούς Κυριακής. Πρόκειται για τους συμμετέχοντες στο φετινό 3ο γύρο Πελοποννήσου που ξεκινά στις 2 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 8 του μήνα. Η διοργάνωση ανήκει στην ομάδα Scuderia Triskelion σε συνεργασία με το Αθλητικό Σωματείο Πυθαγόρας και την ΟΜΑΕ (Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού) με  την υποστήριξη του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας .

Στόχος της δράσης αυτής είναι οι συμμετέχοντες να απολαύσουν τα ιστορικά μνημεία και τα υπέροχα τοπία που η Πελοπόννησος προσφέρει σε αφθονία και παράλληλα να περιηγηθούν με ασφάλεια σε επιλεγμένες διαδρομές. Έχει ήδη εξασφαλιστεί η συμμετοχή διακεκριμένων ξένων και ελληνικών πληρωμάτων, πλησιάζοντας συνολικά τις 20 συμμετοχές. Το «Tour du Péloponnèse» είναι η μεγαλύτερη ετήσια διοργάνωση κλασσικού αυτοκινήτου σε χρονική διάρκεια και χιλιομετρική απόσταση στην Ελλάδα και φιλοδοξεί να καταστεί το μεγαλύτερο event του είδους στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Το αγωνιστικό σκέλος αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον αφού η Triskelion είναι γνωστή για την επιλογή ποιοτικών διαδρομών και την άρτια διοργάνωση που περιλαμβάνει επίσης οδική βοήθεια και online υπηρεσίες αποτελεσμάτων. Με 20 διεθνή και ελληνικά πληρώματα να συμμετέχουν οι μάχες στις ειδικές διαδρομές αναμένονται να είναι άκρως ενδιαφέρουσες.

φωτογραφίες από triskelion.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις