Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτ. Ελλάδα:320 κιλά χασίς και 343 δενδύλλια κάνναβης στην Ηλεία. Μεγάλη ταυτόχρονη έρευνα σε Αττική και Εύβοια- Σήμερα επίσημες ανακοινώσεις

Δυτ. Ελλάδα:320 κιλά χασίς και 343 δενδύ...

Από γη και αέρα οι έρευνες χθες

Αστυνομική επιχείρηση μεγάλης κλίμακας έγινε χθες από γη και αέρα στην Ηλεία και παράλληλα σε Αττική και Εύβοια για για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνται στην καλλιέργεια και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων κάνναβης. Όπως έχει γράψει απο χθες το thebest.gr η ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση έγινε από την υποδιεύθυνσης δίωξης ναρκωτικών της διεύθυνσης ασφαλείας Αττικής σε συνεργασία με τις αστυνομικές διεύθυνσης Ηλείας και Ευβοίας.

Στην Ηλεία σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr εντοπίστηκαν πάνω από 100 κιλά χασίς. Σύμφωνα με νεότερες πληρφορίες του ilialive.grστην περιοχή ανάμεσα στη Μυρσίνη και στο Νεοχώρι Κυλλήνης, υπήρξε η επιχείρηση επί Ηλειακού εδάφους. Εντοπίστηκαν 343 δενδρύλλια ύψους από 3 έως 4,5 μέτρα και  320 κιλά με ακατέργαστη αποξηραμμένη κάνναβη και φυτικά αποσπάσματα που βρίσκονταν μέσα σε μια έκταση με άλλες καλλιέργειες 40 στρεμμάτων με φυσική κάλυψη. Ο δράστης που συνελήφθη είναι κάτοικος της περιοχής 46 ετών, δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν και ερευνάται σε βάθος απο τις Αρχές η σχέση του και ο ρόλος του με το κύκλωμα που αποκαλύφθηκε στην περιοχή της Εύβοιας.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν η ΕΚΜΑ και εναέρια μέσα της ΕΛ.ΑΣ. σε Ηλεία, Αττική και Εύβοια.

Μέχρι στιγμής έχουν εντοπισθεί 3 φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης, σημαντική ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και έχουν συλληφθεί 12 άτομα.

Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται σήμερα πιθανότατα από τη ΓΑΔΑ.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις