Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Ντόναλντ Τραμπ ήθελε να απολύσει τις υπαλλήλους που δεν ήταν "γοητευτικές" σε ένα εστιατόριό του

Ο Ντόναλντ Τραμπ ήθελε να απολύσει τις υ...

Ατό υποστηρίζει η εφημερίδα Los Angeles Times

Ο Ντόναλντ Τραμπ ήθελε μόνο "γοητευτικές" υπαλλήλους στο εστιατόριο που διατηρεί στις εγκαταστάσεις γκολφ του Ράντσο Πάλος Βέρντες, στην Καλιφόρνια, υποστηρίζουν πρώην εργαζόμενες, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Los Angeles Times. Ο μεγιστάνας και υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ έχει επισκεφθεί ελάχιστες φορές αυτό το γήπεδο γκολφ που έχει θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό και λειτουργεί από το 2005.

Όμως "όταν πήγαινε, οι διευθυντές έρχονταν σε δύσκολη θέση" επειδή όποτε συναντούσε μια υπάλληλο με παρουσιαστικό που δεν του άρεσε "ήθελε να την διώξει", γράφει η εφημερίδα.

"Είδα τον Ντόναλντ Τραμπ να λέει στους υπεύθυνους πολλές φορές (...) ότι οι σερβιτόρες του εστιατορίου δεν ήταν αρκετά χαριτωμένες και ότι θα έπρεπε να τις διώξουν και να τις αντικαταστήσουν με πιο γοητευτικές γυναίκες" ανέφερε η Χέιλι Στρόζιερ, η διευθύντρια του εστιατορίου του γκολφ μέχρι το 2008.

Παρόμοιους ισχυρισμούς είχαν προβάλει και άλλοι πρώην υπάλληλοι του Τραμπ στη μήνυση που είχαν υποβάλει εναντίον μιας εταιρείας του, το 2012 στο Λος Άντζελες.

Μια άλλη πρώην υπεύθυνη του εστιατορίου, η Σου Κβιατκόφσκι, είπε, σύμφωνα με έγγραφα που έχουν κατατεθεί στο δικαστήριο, ότι ο Ντόναλντ Τραμπ ήθελε να δουλεύουν εκεί γυναίκες με ευχάριστο παρουσιαστικό.

Σε ένα δικαστικό έγγραφο του 2009, οι δικηγόροι του γηπέδου γκολφ διαβεβαιώνουν ότι τέτοιες διακρίσεις θα ήταν αντίθετες με τους κανονισμούς της εταιρείας ενώ ένας δικηγόρος του που μίλησε στην εφημερίδα είπε οτι οι κατηγορίες που του αποδίδονται είναι "ανάξιες λόγου".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις