Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο θρύλος Κερκ Ντάγκλας που πλησιάζει τα 100 του χρόνια, συγκρίνει τον Ντόναλντ Τραμπ με τον Χίτλερ

Ο θρύλος Κερκ Ντάγκλας που πλησιάζει τα ...

Ήμουν πάντα βαθιά περήφανος που είμαι Αμερικάνος, είπε ο θρύλος του σινεμά

Ο κινηματογραφικός θρύλος Κερκ Ντάγκλας που στις 9 Δεκεμβρίου θα γίνει αισίως 100 ετών, διάσημος πρωταγωνιστής ταινιών όπως «Η Ωραία και το Κτήνος,»Σταυροί στο Μέτωπο» και «Σπάρτακος», και κάτοχος ενός τιμητικού βραβείου Όσκαρ το 1995, στέκεται με θάρρος και συγκίνηση απέναντι στον παραλογισμό που ακούει στο όνομα Ντόναλντ Τραμπ, τον υποψήφιο Αμερικανό Πρόεδρο με το κόμμα των Ρεπομπλικάνων.

Ήμουν πάντα βαθιά περήφανος που είμαι Αμερικάνος. Στο χρόνο που μου έχει απομείνει, προσεύχομαι αυτό να μην αλλάξει ποτέ.

Δεν είναι ο πρώτος που εναντιώνεται απέναντι στις τακτικές μίσους του Ντόναλντ Τραμπ, όπως αναφέρει η ανάρτηση του σάιτ flix.gr. Ούτε η πρώτη φορά που μιλάει πολιτικά και σωστά. Είναι όμως o πιο σπαρακτικός, ο πιο μεγαλειώδης, αυτός που έζησε έναν ολόκληρο αιώνα και πολέμησε για όλα όσα τώρα η Αμερική μοιάζει να επιθυμεί να επιστρέψουν...

Στην επιστολή του ο Κερκ Ντάγκλας, λέει μεταξύ άλλων τα εξής:

Βρίσκομαι στο 100ο έτος της ηλικίας μου. Όταν γεννήθηκα το 1916 στο Άμστερνταμ της Νέας Υόρκης ήταν Πρόεδρος μας ο Γούντροου Γουίλσον.

Οι γονείς μου, που δεν μπορούσαν να μιλήσουν ή να γράψουν Αγγλικά, ήταν μετανάστες από τη Ρωσία. Ήταν μέρος ενός κύματος περισσότερων από δύο εκατομμυρίων Εβραίων που ξέφυγαν από τα φονικά πογκρόμ της τσαρικής Ρωσίας στις αρχές του 20ου αιώνα. Αναζήτησαν μια καλύτερη ζωή για την οικογένειά τους σε μια μαγική χώρα, όπου πίστεψαν ότι οι δρόμοι είναι κυριολεκτικά στρωμένοι με χρυσό.

Ολόκληρη η επιστολή του Ντάγκλας στο flix.gr.

Στη φωτ. ο Κερκ Ντάγκλας με το γιο του, ηθοποιό Μάικλ Ντάγκλας.

Πηγή: flix.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight