Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η παράσταση «Όλη η Βίβλος (Λέμε τώρα)" από τις 3 Οκτωβρίου 2016 στην Πάτρα

Η παράσταση «Όλη η Βίβλος (Λέμε τώρα)&qu...

Παίζει και ο Πατρινός ηθοποιός Σωτήρης Δούβρης

Η παράσταση με τίτλο "Όλη η Βίβλος (Λέμε τώρα)" που έχει φτάσει τον 3ο χρόνο επιτυχίας της στην Αθήνα θα παιχθεί για 1η φορά και στην Πάτρα, κάθε Δευτέρα & Τρίτη από τις 3/10/2016.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, λόγω των πολιτικών συνθηκών και των κοινωνικών αναταράξεων, η παράσταση Όλη η Βίβλος (λέμε τώρα) επιβάλλεται να αρχίσει λίγο νωρίτερα... Κάθε Δευτέρα και Τρίτη, όλα τα πρόσωπα της Βίβλου δίνουν ραντεβού με το φιλοθέαμον κοινό στην Πάτρα στη σκηνή του Επίκεντρο+, στην οδό Αγ. Διονυσίου και Νόρμαν.

Μετά την επιτυχία τους «Όλος ο Σαίξπηρ σε μία ώρα», οι συγγραφείς Α.Long, R.Martin, A.Tichenor, συμπύκνωσαν όλη τη Βίβλο (The Bible: The Complete Word of God- abridged) σε μία κωμωδία που έσπασε ταμεία σε Αμερική και Αγγλία, για πολλά χρόνια.

Το 2015, χρονιά – ορόσημο για τη χώρα μας, παρουσιάζεται για 1η φορά και για ένα μήνα σε Αθηναϊκό Θέατρο, σημειώνοντας μοναδική επιτυχία. Μετά τις περυσινές sold-out παραστάσεις, και σε ανταπόκριση της έντονης ζήτησης του κοινού αλλά κυρίως λόγω της επιτακτικής ανάγκης για άφθονο γέλιο ύστερα από τις τρέχουσες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, ο Θανάσης Κουρλαμπάς, ο Ιωσήφ Ιωσηφίδης και ο Πατρινής καταγωγής ηθοποιός Σωτήρης Δούβρης συναντώνται ξανά επί σκηνής, στο Θέατρο Επίκεντρο+ της Πάτρας αυτή τη φορά, και από τις 3 Οκτωβρίου θα παρουσιάζουν με κέφι και... επίκαιρη διάθεση τη δική τους εκδοχή για τη Βίβλο.

Οι τρεις βιρτουόζοι Έλληνες ηθοποιοί, υπό τη σκηνοθετική ματιά της Αθανασίας Καραγιαννοπούλου – θα δοκιμαστούν σε πολλαπλούς, ο καθένας, ρόλους: Η Εύα, ο Αβραάμ, ο Σαμψών, η Σαλώμη, ο Πόντιος Πιλάτος κ.ά θυμίζουν στο κοινό τις κλασικές βιβλικές ιστορίες και απαντούν σε τυπικά, προαιώνια ερωτήματα: Ποιος έχει τα πνευματικά δικαιώματα της Βίβλου; Η Βίβλος έχει σελίδα αριθμό 666; Με ακραίο χιούμορ αλλά και απόλυτο σεβασμό, με ευφυείς και επίκαιρες σκηνές (Δέκα Κομμένες Εντολές, Μυστικός Δείπνος-Γιούρογκρουπ, Πόντιος Πιλάτος και το Δημοψήφισμα για την τύχη του Ιησού) αλλά και με τη συμμετοχή του κοινού, το αποτέλεσμα είναι ένα: ξεκαρδιστική επιτυχία.

Για το λόγο αυτό, προσοχή: η παράσταση είναι ακατάλληλη για προσφάτως εγχειρισμένους.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Κείμενο: A.Long, R.Martin, A.Tichenor

Μετάφραση – Σκηνοθεσία: Αθανασία Καραγιαννοπούλου

Φωτισμοί: Λευτέρης Παυλόπουλος

Ενδυματολογική Επιμέλεια: Χαρά Κονταξάκη

Σκηνικό ςΧώρος: ΟΜΑΔΑ «ΒΙΒΛΟΣ»

Βοηθός Σκηνοθέτη: Βάσια Μίχα

Μουσική Επιμέλεια: Αθανασία Καραγιαννοπούλου

Φωτογραφίες: Γεωργία Σιέττου, Στέλιος Δανιήλ

Ερμηνεύουν οι:

Θανάσης Κουρλαμπάς, Ιωσήφ Ιωσηφίδης, Σωτήρης Δούβρης.

Παραστάσεις: Δευτέρα - Τρίτη από τις 3/10/2016

Ώρα: 9:15μμ

*Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ – Προπώληση 12 ευρώ

Φοιτητικά - ανέργων: 8 ευρώ.

Πληροφορίες - κρατήσεις 2610 46 10 50.

*Εκ των χορηγών επικοινωνίας της παράστασης είναι και το thebest.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture