Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ACHAIA TASTE

/

Πάτρα: Αντιπροσωπεία της Νέας Δημοκρατίας υπό τον Σίμο Κεδίκογλου συναντήθηκε με Αχαιούς παραγωγούς στο Κελάρι 151

Πάτρα: Αντιπροσωπεία της Νέας Δημοκρατία...

Πρόκειται για παραγωγούς και επιχειρηματίες που συμμετέχουν στο Achaia taste

Στο Κελλάρι 151 της Μαιζώνος στην Πάτρα είχε συνάντηση το μεσημέρι της Πέμπτης αντιπροσωπεία της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον βουλευτή Σίμο Κεδίκογλου, με Αχαιούς παραγωγούς και επιχειρηματίες που συμμετέχουν στο Achaia Taste.

Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν επίσης ο βουλευτής Αχαΐας Ανδρέας Κατσανιώτης, ο π. βουλευτής Αθανάσιος Νταβλούρος, οι πολιτεύτριες Έλενα Κονιδάρη, Αθηνά Τραχήλη, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ανδρέας Μαζαράκης. Έδωσαν το «παρών» επίσης εκπρόσωποι του Achaia Taste, παραγωγοί, επιχειρηματίες και συζήτησαν τα προβλήματα του κλάδου των παραγωγών, εστιάζοντας στην γραφειοκρατία και την υπερφορολόγηση.

Το κλιμάκιο εντυπωσιάστηκε από το Achaia Taste, που αποτελεί ιδιωτική πρωτοβουλία κοινής δράσης και παρουσίας τοπικών επιχειρήσεων και το οποίο έχει τύχει της θερμής υποστήριξης του Επιμελητηρίου Αχαΐας.  Η αντιπροσωπεία κατέγραψε τα προβλήματα και δεσμεύθηκε να δώσει λύση.

Συμμετείχαν μεταξύ άλλων από πλευράς παραγωγών ο Γιώργος Τζούδας εκπροσωπώντας την οινοποιία Vantana, ο Κωνσταντίνος Αντωνακόπουλος της μπύρας ORA, ο κ. Παπανδρέου των Προϊόντων Ζύμης Παπανδρέου, εκπρόσωποι της EleaMed από το Αίγιο, ο Βασίλης Αλιχός της Μελισσοκομικής εταιρίας «Αλιχός» κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life