Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΑΠΟ ALEXANDER MC QUEEN ΜΕΧΡΙ ZARA: ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ MEDIA ΥΠΟΚΛΙΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ

ΑΠΟ ALEXANDER MC QUEEN ΜΕΧΡΙ ZARA: ΤΑ ΔΙ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Διακριτικά trendy, «καπέλλωσε» πάλι τον Ουίλιαμ

Εκτενή τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου για την γκαρνταρόμπα της 34χρονης Κέιτ Μίντλετον  κατά την επίσκεψη-τουρνέ στον Καναδά, όπου εκπροσωπήθηκε επισήμως η βρετανική  βασιλική οικογένεια, καλεσμένη του νέου και πολυσυζητημένου πρωθυπουργού Τζαστίν Τριντώ και της συζύγου του Σοφί. Η βρετανίδα δούκισσα ακόμα μια φορά επισκίασε παντελώς τον πρίγκιπα Ουίλιαμ δικαιώνοντας τον τίτλο του διεθνούς fashion icon και της πιο στυλάτης πρέσβειρας της μοναρχίας στις μέρες μας. Φόρεσε πανάκριβα ρούχα και αξεσουάρ από την αφρόκρεμα του κόσμου της μόδας αλλά όπως συνηθίζει τα ανάμιξε με προσιτά κομμάτια ευρείας κατανάλωσης.

 

 

Οκταήμερη ήταν η περιοδεία στον Καναδά, με τα φλας να ακολουθούν κατά πόδας τη Μίντλετον καταγράφοντας με κάθε εξονυχιστική λεπτομέρεια αλλά και κοστολογώντας το ντύσιμό της. Με σιλουέτα πιο λεπτή από ποτέ, τα μίντι φορέματα σε θηλυκή γραμμή που υπογραμίζουν τις τέλειες γάμπες της πρωταγωνίστησαν στις επιλογές της.

 

Από τη στιγμή που προσγειώθηκε στο Βανκούβερ έκλεψε τις εντυπώσεις με μπλε εφαρμοστό φόρεμα του αγαπημένου της brand Jenny Packham και καπέλο Locke and Co, ενώ τα δυο παιδιά της έδειχναν πολύ χαριτωμένα στον ίδιο τόνο.

Ένα «κοφτό» ερυθρόλευκο φόρεμα  που κατέληγε σε βολάν από τη σειρά resort 2017 του Alexander Mc Queen (κόστους άνω των 4000 ευρώ) μαζί με τσαντάκι Miu Miu έγινε ταχύτατα είδηση σε αμέτρητα sites του διαδικτύου. Υπέρκομψη ήταν με κατακόκκινο βραδινό φόρεμα Preen (κόστους περίπου 1500 ευρώ) και διαμαντένια καρφίτσα της βασίλισσας Ελισάβετ. Oι εξορμήσεις στα περίχωρα και τις εξοχές συνεχίστηκαν με πράσινο ζέρσει φόρεμα Dolce e Gabbana σε ύφος δεκαετίας ’40 (κόστους άνω των 2000 ευρώ) και σταυρωτό παλτό Hobbs (700 ευρώ περίπου).

Η δούκισσα έκανε επίσης εμφάνιση με φθηνό skinny τζιν των πολυκαταστημάτων Zara συνδυασμένο με καρώ πουκάμισο και μάλλινη μπλούζα Top Shop και τζάκετ Holland & Holland. Από τις τελευταίες της περιβολές που απέφερε διάφορα στιγμιότυπα ήταν αυτή με σικ κόκκινο παλτό Carolina Herrera.

 

Σχεδόν άβαφη όπως πάντα, συνεχίζει να εκπροσωπεί ένα φυσικό look ισορροπώντας μεταξύ των παραδοσιακών must της θέσης της και της μόδας του σήμερα. Πάντως μαζί με τη ντουλάπα της, το βάρος της συνεχίζει να απασχολεί τα βρετανικά media. (Zυγίζει 50 κιλά με 1.75 ύψος). Λίγο μετά το γάμο της εκφράζονταν διαρκώς αμφιβολίες για το αν μπορεί να μείνει έγκυος ως εμμονική με την αδυναμία και το fitness. Σήμερα, μητέρα δυο παιδιών, η δούκισσα δεν «καταδιώκεται» τόσο για το σώμα της αλλά οι εφημερίδες επιμένουν πως κάνει τη διαιτα Dukan. Εκείνη υποστηρίζει πως γυμνάζεται καθημερινά με τρέξιμο, κολύμπι, ποδηλασία, τρώει πολύ φρούτα, λαχανικά και άπαχα κρέατα με σπάνιες παρασπονδίες τη μαύρη σοκολάτα και τις καραμέλες ζελεδάκια. Για να επανέλθει στα κιλά της μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη έκανε personal training. Το περιοδικό Time την έχει συμπεριλάβει στη λίστα του με τους «Most Influential People in the World»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View