Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στην Πάτρα σήμερα Κεδίκογλου - Κεραμέως-"Ετοιμάζουμε το πλάνο της διακυβέρνησης Μητσοτάκη που έρχεται σύντομα" τόνισαν- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Στην Πάτρα σήμερα Κεδίκογλου - Κεραμέως-...

Συναντήσεις με τοπικούς φορείς

Στην Πάτρα βρίσκονται σήμερα οι Βουλευτές της ΝΔ Νίκη Κεραμέως και Σίμος Κεδίκογλου στο πλαίσιο περιοδείας τους στην περιοχή. Οι δυο βουλευτές συναντήθηκαν με κομματικά στελέχη, φορείς της πόλης και εκπροσώπους των επιχειρηματιών της περιοχής.Οι πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών, όπως η αδειοδότηση των τηλεοπτικων σταθμών, οι ιδιωτικοποιήσεις και άλλα θέματα βρέθηκαν στο επίκεντρο των συνομιλιών των δυο βουλευτών με τους τοπικούς παράγοντες.

Η κυβέρνηση βρίσκεται σε αδιέξοδο τόνισαν οι δυο βουλευτές στη διάρκεια συνέντευξης τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ και υπογράμμισαν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει κοστολογημένες προτάσεις. «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν θα έχει πολύ χρόνο στη διάθεσή της . Μέσα σε 100 ημέρες θα πρέπει να έχει έτοιμο ένα πλήρες πλάνο αποφάσεων και μέτρων. Γι αυτό γίνονται οι επαφές με τις τοπικές κοινωνίες σε αυτή τη φάση» επεσήμαναν η κ. Κεραμέως και ο κ. Κεδίκογλου.

 

Υπογράμμισαν επίσης οτι « η κυβέρνηση θα καταρρεύσει σύντομα και πως οι εκλογές είναι πολύ κοντά»

"Φοβάμαι πως δεν θα κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση" τόνισε ο κ. Κεδίκογλου και χαρακτήρισε παιχνίδια αντιπερισπασμού τα ζητήματα που έχουν ανακύψει με τα Θρησκευτικά στα σχολεία αλλά και το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών. «Είναι ένας διαγωνισμός που έχει ξεφτιλιστεί και θα πρέπει άμεσα να ακυρωθεί. Να επανέλθει η συνταγματική νομιμότητα μέσω του ΕΣΡ» επεσήμανε.

 

Το πρόγραμμα των δυο βουλευτών περιλαμβάνει επίσης επίσκεψη στη Βιομηχανική Περιοχή αλλά και συνάντηση το απόγευμα με τον Μητροπολίτη Χρυσόστομο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις