Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΑΙΖΟΝ ΣΤΟ MYPLAYSCHOOL-TI EΦΤΙΑΞΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΕΦ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΑΙΖΟΝ ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ενθουσιασμός με την τάξη ζαχαροπλαστικής

Xαρούμενη και κυρίως γλυκιά και λαχταριστή ήταν η γιορτή για  μικρούς και μεγάλους του παιχνιδοσχολείου δημιουργικής απασχόλησης myPlayschool το βραδάκι της Τετάρτης στην Τερψιθέα. Δεν περιλάμβανε μονάχα ξενάγηση στους ειδικά μελετημένους και ανανεωμένους χώρους, ενημέρωση για τα προγράμματα και το εξειδικευμένο εκπαιδευτικό επιτελείο αλλά και παιχνίδια, face painting και τάξη μαθήματος ζαχαροπλαστικής. Ο γνωστός συμπολίτης φαρμακοποιός-σεφ Γιώργος Κολυρόπουλος μετέτρεψε τα παιδιά σε μικρούς ζαχαροπλάστες και σπεύσαμε να μάθουμε τι «μαγικό» ετοίμασαν:

 

Με την καθοδήγηση του Γιώργου Κολυρόπουλου τα παιδιά ετοίμασαν χειροποίητο σοκολατένιο μπράουνις, το οποίο σέρβιραν με σιρόπι σοκολάτας και άσπρη κρυσταλλική ζάχαρη. Όπως μας ανέφερε ο δραστήριος σεφ: «Τα παιδιά είχαν ξετρελαθεί από τη χαρά τους. Φόρεσαν ειδικές ποδιές και σκουφάκια, σηκώθηκαν δίπλα μου για να βοηθήσουν και απαντούσαν στις ερωτήσεις μου για ειδικά θέματα υλικών και τεχνικής. Κυρίως γαρνίραμε το γλύκισμα μαζί και φυσικά δοκίμασαν την κοινή μας δημιουργία».

*Θυμίζουμε πως το myPlayschool διαθέτει ένα εξαιρετικό κτίριο με εσωτερικές και εξωτερικές εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών, ποιοτικής αισθητικής, λειτουργικότητας και ασφάλειας, λίγο έξω από το κέντρο της πόλης και με απέραντη θέα στη θάλασσα. Με προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα από καταρτισμένο και έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό, πτυχιούχων νηπιαγωγών, θεατρολόγων, καθηγητών μουσικής, γυμναστών, μαγείρων-ζαχαροπλαστών, απόφοιτων σχολής Καλών Τεχνών, καθηγητών χορού κ.λπ παιδάκια από 2 ετών συμμετέχουν σε εργαστήρια με θεατρικό παιχνίδι, μουσικοκινητική αγωγή, αφήγηση παραμυθιού, εργαστήριο κουζίνας, καλλιτεχνικά, κ.α.

 

Info:

Αώου & Βουραικού 1 (Τερψιθέα)

Τ. 2614.003228, 6932.519629

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View