Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο λιμάνι της Πάτρας έδεσε η γαλλική κορβέτα ΛΕΧΕΡ - 85 ναύτες θα βγουν στην αγορά τις επόμενες ώρες - ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

 Στο λιμάνι της Πάτρας έδεσε η γαλλική κ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Είναι διερχόμενο από την περιοχή

Στο λιμάνι της Πάτρας και στο ύψος της Αγ. Νικολάου έδεσε σήμερα το πρωί μια γαλλική κορβέτα. Ενα πολεμικού τύπου πλοίο το οποίο έχει περισσότερο αστυνομικό ρόλο στις θάλασσες. Η κορβέτα Λεχερ, θα παραμείνει για τρεις μέρες σύμφωνα με την αρχική ενημέρωση που έχει γίνει και στο κεντρικό λιμεναρχείο ενώ το πλήρωμά του -γύρω στα 85 άτομα- θα βγεί στην στεριά για να ξεκουραστεί. Η παρουσία του δεν οφείλεται σε κάποια ναυτική άσκηση. Το γαλλικό πλοίο Λεχέρ είναι απλά διερχόμενο από την περιοχή μας και επέλεξε το λιμάνι της Πάτρας για ανεφοδιασμό και ξεκούραση του προσωπικού.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι ναύτες ενός πολεμικού πλοίου επιλέγουν και βγαίνουν στο λιμάνι της Πάτρας για να πατήσουν λίγο στεριά, να πιουν έναν καφέ, μια μπύρα και να αλλάξουν λίγο εικόνες. Είναι μια συνήθης τακτική που αποσκοπεί στην χαλάρωση του προσωπικού,το οποίο μπορεί να βρίσκεται ακόμη και έναν μήνα στη θάλασσα.

Το γεγονός αναμένεται να τονώσει και την τοπική αγορά και κυρίως καφέ, μπαρ και ταχυφαγεία στα οποία αρέσκονται οι ναύτες όταν πιάνουν λιμάνι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις