Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 29 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 29 Σεπτεμβρίου

Ζώδια

Κριός

Η συνάντηση της Σελήνης με τον Ερμή το πρωί φέρνει διάφορες επαφές και συζητήσεις ή γνωριμίες στον εργασιακό χώρο, ενώ επαφές γίνονται και με επαγγελματίες υγείας – πληροφόρηση επίσης για θέματα υγείας και διατροφής. Μια παραγωγική μέρα γενικά, στην οποία θα τακτοποιήσετε διάφορες δουλειές. Καλή μέρα για νοικοκυριό και καθαριότητα.

Ταύρος

Με μηνύματα, τηλέφωνα, συζητήσεις και συναντήσεις στα ερωτικά αλλά και γύρω από δημιουργικά και επιχειρηματικά project ξεκινά η μέρα. Μια μέρα πιο ανέμελη κι ευχάριστη γενικά, στην οποία ίσως έχετε κι ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν. Ευκαιρίες για διασκέδαση, φλερτ, σπορ, χόμπι, παιχνίδι. Ενασχόληση με τα παιδιά.

Δίδυμοι

Κάποιες συναντήσεις και συζητήσεις φέρνει το πρωί η σύνοδος Σελήνης-Ερμή, κυρίως για θέματα ακινήτων, σπιτιού και γύρω από οικογενειακά ζητήματα. Μια μέρα στην οποία η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται περισσότερο στο σπίτι και στους δικούς σας, και στην ιδιωτική ζωή σας. Αναπολείτε όμως και το παρελθόν – αναδύονται διάφορες αναμνήσεις.

Καρκίνος

Η μέρα ξεκινά με συζητήσεις, επαφές, συναντήσεις, ίσως και με συμφωνίες, με τη σύνοδο Σελήνης-Ερμή να φέρνει επίσης και αρκετές ιδέες. Μια μέρα κινητική κι επικοινωνιακή, με αρκετές μετακινήσεις επίσης ή με κάποιο ταξιδάκι. Ακόμα έμφαση θα δοθεί στη πληροφόρηση, σε σεμινάρια, μαθήματα, διάβασμα, γράψιμο. Έμφαση και στις σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.

Λέων

Πληρωμές, ψώνια, αγοραπωλησίες και διάφορες οικονομικές συναλλαγές ή ακόμα και συμφωνίες φέρνει η σύνοδος Σελήνης-Ερμή το πρωί. Έμφαση γενικά σε θέματα οικονομικά κι αποκτημάτων σήμερα. Θα είναι μια πιο ήρεμη μέρα συνολικά, στην οποία θα απολαύστε το καλό φαγητό, τη φύση, τις αισθήσεις, τη μουσική, την άνεση, τα αποκτήματά σας.

Παρθένος

Ζωηρή κι εξωστρεφής μέρα, με τη Σελήνη να διατρέχει το ζώδιό σας και να σας ωθεί σε δράσεις και αποφάσεις. Το πρωί, η συνάντηση Σελήνης-Ερμή φέρνει διάφορες επαφές, γνωριμίες και συζητήσεις, όπως επίσης και μετακινήσεις. Αρκετές ιδέες. Συμφωνίες. Καλή μέρα για ξεκινήματα και πρωτοβουλίες. Ανεβασμένη ζωτικότητα. Καλή μέρα επίσης για άθληση.

Ζυγός

Γίνονται κάποιες παρασκηνιακές συζητήσεις και συναντήσεις το πρωί, ίσως έχετε και ορισμένες ιδέες. Είναι μια μέρα στην οποία θα κλείσετε θέματα ή κύκλους σε πρακτικό ή ψυχολογικό επίπεδο, καθώς η Σελήνη διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο και ζητά την ολοκλήρωση ζητημάτων. Ενασχόληση με πνευματικότητα και τέχνη. Αυξημένη ανάγκη για ύπνο και απομόνωση.

Σκορπιός

Καλή μέρα για δικτύωση, ίσως γνωρίσετε και συζητήσετε με ανθρώπους, ενώ το πρωί η σύνοδος Σελήνης-Ερμή φέρνει συναντήσεις και ανταλλαγές διάφορες. Έμφαση στους φίλους δίνει η Σελήνη σήμερα γενικά, κι έτσι θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τις παρέες σας και διάφορους γνωστούς. Ενασχόληση επίσης με το ίντερνετ και τα social media ή με διάφορες ομάδες.

Τοξότης

Επαγγελματικές επαφές, ιδέες, συζητήσεις και συμφωνίες φέρνει το πρωί η σύνοδος Σελήνης-Ερμή – επικοινωνιακό το κλίμα. Συναντήσεις με άτομα εξουσίας. Γενικά η εστίαση της προσοχής σας σήμερα βρίσκεται κυρίως στα επαγγελματικά, αλλά και στην κοινωνική σας ανάδειξη και προβολή. Επικοινωνία με το κοινό. Αυξημένες υποχρεώσεις πιθανές. Καλή μέρα για οργάνωση της ζωής σας.

Αιγόκερως

Το πρωί η σύνοδος Σελήνης-Ερμή φέρνει κάποιες συναντήσεις και συζητήσεις, κυρίως με δασκάλους, συγγενείς, ή με ξένους – πιθανές και επαφές με το εξωτερικό. Έμφαση δίνει σήμερα γενικά η Σελήνη σε θέματα σπουδών/εκπαίδευσης, ταξιδιών, νομικών, φιλοσοφίας, συγγραφής, πολιτικής. Μια πιο άνετη κι αισιόδοξη μέρα, σε αντίθεση με την αυριανή. Ευκαιρία για διάβασμα.

Υδροχόος

Γίνονται κάποιες συζητήσεις, επαφές ή και συμφωνίες γύρω από οικονομικά θέματα το πρωί, ίσως προχωρήσετε σε ρυθμίσεις ή σε τακτοποίηση θεμάτων που αφορούν κληρονομικά, δάνεια, επενδύσεις, ασφάλειες, φορολογικά, συντάξεις ή σχετικά ζητήματα. Κατά τ' άλλα θα είναι μια εσωστρεφής μέρα, με ανάγκη για ενδοσκόπηση κι έρευνα, και με διάφορες αποκαλύψεις.

Ιχθύες

Αρκετά κοινωνική μέρα, ενώ ειδικά το πρωί, η σύνοδος Σελήνης-Ερμή φέρνει διάφορες συναντήσεις, γνωριμίες και συζητήσεις. Η εστίαση της προσοχής σας σήμερα βρίσκεται κυρίως στον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους καλούς φίλους, και στο πώς να κρατάτε καλύτερες ισορροπίες στις σχέσεις σας. Καλή μέρα επίσης για θέματα τέχνης κι αισθητικής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being